Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Péntekre kértem S.O.S. időpontot mert beparáztam hogy nem erősödik szépen. Hátha lát valamit.
Én ehhez a méhszáj dologhoz nem értek. Figyelgettem néha de teljesen össze vissza. Most pl nem várt előtt alig értem el.
Sz
Nalam sose volt mervado terhesseg szempontjabol az onvizsgalat🙈
Sz - kitartast, minden rendben lesz❤️
En most kisse nagyobb bizalommal megyek majd orvoshoz szerdan
Valós a dpo?
Mert ha igen már bőven szívhangnak kéne lenni.
Már most is.
Az utolsó kinek szól?
Ha nekem, én még orvos előtt vagyok es tudom, hogy mire megyek kell lennie szivhangnak ha minden rendben van. Nem ez az első terhessegem.
Kérdező- pedig egyebkent nagyon fontos dolog es latod en mar miota tudom hogy tuti baba van. Nyilvan van 5% esely ra hogy nem igy van de egyre biztosabb vagyok benne.
12.dpo-n vagyok hő még mindig fent és mehszaj is zart. Leginkabb a mehszaj miatt gondolom hogy baba van, mert a hő még holnapra leeshetne, de a mehszaj mar nyitott lenne és vizes folyas lenne.
De egyik sincs.
7 eve szimptotermalis modszerre kovetem a ciklusom ugyhogy mar van benne tapasztalat
R
Mivel terhed teszt nincs itthon csinaltam egy ovu tesztet és full pozitiv
R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!