Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Jajj de jó ezt olvasni! Szurkolok nagyon!
Sz
Koszonom Sz!😊
Kitartast, szerintem nalad is minden rendben lesz🤞🙂
Nem mondott valamit a teszt erősödésről?
Az a baj hogy nálam is lehet pl később ovu, de akkor meg kizárt szinte hogy addig éltek volna a katonák. Gondolom 6-7 vagy több napig nem élnek. Nem tudom van e más ami esetleg eltolhatja 1-2 nappal a matekot. Na de holnap után kiderül. Most egy pici reményt adtál.
Nem kerdeztem ra, mert nem akartam, hogy őrultnek nezzen, foleg miutan mondtam, hogy lh teszt alapjan kesobb volt ovu🙈
Viszont ha neked huvelyi uh lesz, akkor tobbet is lathat, mint nekem.
Mi ugye 18an voltunk egyutt, 20a ovu es legdurvabn esetben 23an foganhatott, ugy viszont mar jobb a matek.
En max egyuttlet alapjan matekoltam, mert ott csak akkor tudtunk egyutt lenni. De a dokim bizakodo volt, optimista es hasi uh-n is lehetett latni. Most nezem hogy a szikholyagot nem irta ra, de mondta, hogy lathato.
Nagyon drukkolok neked, szerintem rendben lesztek😊
Es normalisak a mensi szeru gorcsok, ha vannak, meg ezt is mondta🙂
Es amit meg elfelejtettem, mondta hogy nem gond a szoptatas, nyugodtan szoptathatok
Szedhetem a gal+ multit plusz folattal vegig, nem kell valtani🙂
Kérdező örülök neki hogy minden rendben van most már megnyugdhatsz egy kicsit 😊
Sz- szerintem is minden rendben lesz nálatok.
Láttam egy másik kérdést ahol mintha csak te lettél volna de ott a kérdező el kezdett vérezni ugye nem te voltál az? 🥺
M
Hála az égnek nem. Nálam semmi vér vagy erős fájdalom vagy ilyesmi.
Sz
Többiek hogy vagytok? :)
Sz
Hát nekem ma nem jöt meg de mivel 12 volt ovu igy csuszhat a mensi
Hasam alul feszul kicsit de ennyi
KT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!