Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Ez pozitív! Várj 4 napot és utána tesztelj egyet! Az szerintem szép pozi lesz aztán többet ne is csinálj mert csak úgy jársz mint én és megbolondulsz.
Drukkolok nagyon!
Sz
KT - ezen egyertelmubb a 2. vonalka
Hanyadik dpo vagy? 2 nap mulva tesztelj ugyan ilyennel es kiderul🤞🤞
Sz - tudom, hogy lezartad, viszont azt kivanom, hogy 2-an hatalmas meglepetes erjen❤️
Ahany orvos, ahany gep, annyi fele eredmeny.
En itt bevallom, az insta szerintem gondolatolvaso, kulfoldi posztokat dobott fel sok 5-6 hetes uh-rol es engem azok picit megnyugtattak, hogy nincs veszve minden
Nekem is dobott fel. Sajnos engem nem nyugtatott meg! Nagyon drukkolok neked!
Sz
11. Nap azota
Sz ne add fel a legjobb barátnőmnek is a fogadott dokija azt mondta méhen kívüli szerinte nem latni rendesen még meg barnazott is most már 4 éves a nagy lány .
Köszönöm mindenkinek örülök hogy egy ilyen csapat tagja lehetek tegnap nagyon mély ponton voltam..
KT
KT - es meg csak most kezdodik az igazi hullamvasut🙈
En is orulok, hogy itt vagytok es egy ennyire jo kis csapat gyult ossze😊
Jajj aranyos vagy nagyon KT, de az hogy 5+1nél csak sejthető petezsák nem túl jó. Pláne úgy hogy a legoptimistább számítás szerint is inkább 5+2.
De max pozitívan meglepődök! Most inkább úgy veszem ez nem sikerült.
Szerintetek ha a héten még erősebb lesz akkor ha július 8.kai hétre kérek időpontot az jó akkor szabin vagyok nem kéne előre magyarázkodnom sehol ...
KT
Ott mar annyit biztos meglehet allapitani, hogy jo helyen van-e🙂
Mindenki mas, ugyhogy azzal is kalkulalj, ha esetleg nem jol lathato meg, 2 heten belul kontroll😊
Viszont en mennek a helyedben azon a heten
Lényeg hogy meg nyugtason egy kicsit okés helyen van stb azt hogy vissza kell menni meg ugy is szokni kell😅
KT
Engem is csak az nyugtat, hogy jo helyen van, a tobbi miatt meg izgulok😅
Utana meg az az idegorlo, amikor csak 1 honap mulva akar ranezni😅🫣
De nagyon drukkolok neked, hogy erosodjon😊 es ne ess ketsegbe ha lassan erosodik, csak orulj ha erosebb lett😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!