Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

2024. márc. 1. 01:50
 1241/1723 anonim ***** válasza:

Sajnálom Zs! Soo kitartást kívánok jövőhétig!

Sz

2024. jún. 28. 09:46
 1242/1723 A kérdező kommentje:

Annyira egyszerre irtunk, hogy csak most latom…

Nagyon sajnalom Zs😔

Mennyivel van lemaradva meretek alapjan?

2024. jún. 28. 09:52
 1243/1723 anonim ***** válasza:

Sajnálom Zs de talán javul a helyzet nem lehet?

Csajok hülye kérdés jön július 11.re kaptam időpontot szakrendelesbe de párom nem tud jönni de szeretne első vizsgálaton ott lenni ha előtte elmegyunk magánba az nem baj ugye? Ugy is ha ott elmondjak mi a helyzet utána kórházba kéne járni nem ? Bocsi a hulye kérdésért

KT

2024. jún. 28. 12:17
 1244/1723 A kérdező kommentje:

KT barmikor mehettek maganba, az pedig rajtatok mulik hova fogtok jarni🙂

En elso gyerkocnel es most is vegig maganba fogok jarni es nagyon jofej az orvosom, van amikor tb alapon is fogad😊

2024. jún. 28. 12:33
 1245/1723 anonim ***** válasza:
KT, kérdezd meg ha magánba mész ez miatt hogy egyáltalán bemehet e az apuka. Mivel hüvelyi vizsgálat nem mindenhol szeretik a dokik ha megy apuka is. Nálunk pl magánba se jöhetett be eddig. Itt ahol lakom (Kecskemét) a nőgyógyászaton egyáltalán be se engedik egy vizsgálatra se az apukát ha hüvelyi ha nem…
2024. jún. 28. 12:43
 1246/1723 anonim ***** válasza:

Nekünk se engedik be magánba hüvelyire apukát.

Sz

2024. jún. 28. 13:07
 1247/1723 anonim ***** válasza:

Igazából az a baj, hogy azt mondta egy hét alatt többet kellett volna növekednie, illetve hogy arányaiban a szikhólyag pedig többet nőtt, mint kellett volna. Nem kóros érték, de azt mondta vannak aggályai.

Nem akart elkeseríteni, inkább nyíltan elmondta amit lát.

Azt mondta nincs minden veszve, mert végülis növekedett, illetve határérték hogy kell-e már szívhang vagy még éppen nem. Ezért biztos a jövőheti vizsgálat, mert addigra mindenképp kell lennie szívhangnak, ha rendben van odabent minden.

De ez a várakozás szörnyű.

Zs

2024. jún. 28. 13:21
 1248/1723 anonim ***** válasza:

Na ezért akarok minel elobb dokihoz menni de hiaba ha még nincs szivhang de féltem mert most is 12 órában ketten vagyunk a boltban és 4 raklapot szedekle egyedül amin nem kis súlyú termékek is vannak ...

Az ultrahangra szeretnénk csak apuka be jöjjön

Zs akkor még nincs veszve minden ha jól értem pozitivan kell hozzá állni össze szedi magát reméljük

KT

2024. jún. 28. 14:20
 1249/1723 anonim ***** válasza:

Teljesen átérzem Zs. :(

KT! Az a baj ha meg túl korán mész akkor meg azért nem fog látni semmit és izgulhatsz meg mehetsz vissza újra. Amúgy nem mennek azért el olyan könnyen emelgetéstől..stb.. én a kisfiammal végig jártam tornára meg cipeltem a negyedikre lift nélkül a bevásárlást.. ne izguld ennyire túl mert még nagyon sok stressz faktor lesz az idő során.

Sz

2024. jún. 28. 14:29
 1250/1723 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gratulálok Kérdező! 😊

Zs! Nem add még fel,drukkolok 😉

KT! Én most magánba járok,az első kisfiammal a kórházba jártam. Azzal is meg voltam elégedve. A két missed ab miatt mentem most magánba és nem bántam meg.

Csak kíváncsiságból, akik magánba járnak,nálatok mennyibe kerül egy vizsgálat?

D

2024. jún. 28. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!