Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Nem nagyon segített semmi. Házi orvos tanácsolta, hogy sok folyadékot fogyasszak, igyak legalább napi egy kávét vagy fekete teát. Amúgy ezzel nem tudnak semmit kezdeni.
Inez
Remelem hamar rendezodik annyira, hogy ne akarjak ossze esni. Ma mar 2 kávét ittam, tobbet nem fogok. Elso gyerkőcnel nem volt ennyire alacsony
Akkor birom és bizakodok hamar elmulik🤞🙂
Na voltam.. Minden rendben. Szabalyos 17mm-es petezsak, szikholyaggal és egy embrioval. Szivmukodes sejtheto. Meg nem vagyok 6 hetes, csak olyan 5+5nek mondott. En 5+6 vagyok ovu alapjan, de lehet jun.5 fogant csak és nem 4en, mert az is ido mig leer a petevezetobe
R
Szuper hírek R! Gratulàlok!
Sz
Köszi csajok. Ez alapjan kinek mikorra varhato a szules?
Nekem 02.25-26 korul
Sz veled mi van?
R gratulálok 😊
Én július 11.ken megyek dokihoz remélem minden rendben a tesztek szépen erősödnek.
Sz hogy érzed magad?
KT
Jajj de örülök nektek csajok!!! 🥰🥰 remélem hamarosan csatlakozhatok énis hozzátok 🥰
F
Én nem is kalkulálok meg gondolok szülésre.
Borzasztóan fáj a fejem napok óta és most már nagyon szeretnék túl lenni a mai időpontom hogy tudjuk mi van. Délutánra megyek.
Sz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!