Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Missed ab volt. Utána vérvételt csináltattak és kiderült, hogy trombózishajlamom van, trombofília.. úgyhogy valószínű amiatt ment el a magzat.
Most ezekre kaptam a gyógyszereket. Ez volt a 3. próbalkozós ciklusunk azóta. Már lemondtam róla, hogy most fog összejönni.. 1x voltunk együtt a termékeny ablakba, a + ovuteszt éjszakáján. :)))
Made
Sziasztok lányok!
Tudtok nekem segíteni?
Teljesen elvesztem a 12.heti genetikai ultrahang vizsgálatok kavalkádjában..
Tudom hogy többen is túl vagytok már rajta ezért hátha tudtok hasznos tanácsot adni hogy melyik vizsgálatot érdemes elvégezni?
Kombinált, trysomy, prena?
Lu voltam
Sziasztok!
Mesélni jöttem picit, tegnap voltam a cukorterhelésen. A cukor eredményem tökéletes, a vizeletem annyira nem. Olyan félelemmel mentem oda, aztán tök feleslegesen. Nekem ízlett ez a cukros lötty pedig citrom sem volt benne😅
Na de a fekete leves este jött.. egész nap semmi bajom, estére meg úgy ment a hasam olyan erős görcsök/fájdalmakkal kísérve, hogy megkérdőjeleztem magamat mi lesz velem vajúdásnál ha ezt sem bírom😅
Totál kiszáradtam reggelre meg kimerültem. Más is járt már így? Hányásról hallottam már a cukros lötyitől, de hasmenésről nem igazán.
161/V
Érdemben nem tudok mit mondani neked, kedves V..
Én izgatottan várom a fejleményeket. Azóta is lövöm a pozitív teszteket :))), remélem minden rendben lesz. Vajon, ha nem így lenne, akkor már halványodna? Vagy ezt még ne vegyem készpénznek? (Van egy enyhe rossz megérzésem..)
Olyan csend lett itt... :((
Made
Mert már mindenki eléggé benne jár a terhessegben :)
En pl 18 hetes vagyok.
R voltam
Én meg nem tudok mit hozzá szólni...
KT
Sziasztok. Én ma megyek vissza a dokihoz 9:50 re hogy van e már szivhang. Naptár szerint 8+1 vagyok ma de ő 1 héttel múltkor kiseebbet mért. Ideges vagyok remélem minden rendben lesz 🤞
Tünetek olyan brutalisak ahhoz képest hogy első fiammal semmi tünetem nem volt hogy most ez kicsit azért megvisel 😄
Xerya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!