Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Szia!
Mindenki más és ez bármi lehet még.
Nálam amikor baba volt, nem fájt, szúrt semmim. Most menstruáció előtt 3 nappal szurkált és hiába nem vártam, jött
De drukkolok, hogy nálad baba legyen🤞
Nekem ma lett pozi az Lh teszt delelott, du meg egesz este a szokasos ovu elotti fajdalom volt, ugyhogy valszeg hnap lesz az első dpo. Drukkoljatok :).
R
Drukkolok R! 😊
Nemtudom a nagy "kajaba folytom bánatom" közben irtam-e nektek, hogy 3 hónap szemezgetes után tegnap elkezdtem a Premenst es uton van a plusz folat is.
Premens a barátcserje miatt annyira nem szoptatas parti, de dokim zöld utat adott januarba, csak szükségem volt időre, hogy elmerjem kezdeni. Bizakodok, hogy maximum csak picit csappan tőle a tejem es ott segit ahol kell😊
#600-as válaszoló!
Én ugyanígy voltam most, holnap kéne megjönnie, és halvány pozi tesztem már van. Mellette derék és cickófájás is😅
De igyekszem nem beleélni magam, mert idáig múlt hónapban is eljutottam, aztán kémiai lett a vége😞
Csendben drukkolok 606 hogy ezúttal ne az legyen!
Sz
Sziasztok
Én várakozok mindig...
Most kellene ebbe a hónapban meg jönni e de mivel ezelőtti hónap kimaradt nem tudom mennyire biztos ..ma csak kicsit barnazok wc papiron és ennyi semmit nem érzek fogalmam sincs mi zajlik dokihoz nem tudok el jutni kész vagyok már..
KT
Sziasztok :)
P vagyok, ugye mára várt a doki. Hát remegve mentem be, hasi UH-n nem annyira látszott, ezért hüvelyi UH volt, az öltözőben alig bírtam visszafojtani a sírást, annyira féltem, hogy valami rosszat mond… előzőleg sajnos volt veszteség.
És képzeljétek… 3,1 mm élő embryo van a pocakomban ❤️🥹 annyira boldog vagyok. Dobog az a nagyon apró szivecske is.
Nektek is nagyon szurkolok, hogy mielőtt baba legyen ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!