Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
 601/1673 A kérdező kommentje:

Szia!

Mindenki más és ez bármi lehet még.

Nálam amikor baba volt, nem fájt, szúrt semmim. Most menstruáció előtt 3 nappal szurkált és hiába nem vártam, jött

De drukkolok, hogy nálad baba legyen🤞

máj. 2. 17:43
 602/1673 anonim ***** válasza:
Hát a szurkálás sok minden lehet. Mikor a kisfiammal voltam terhes nem volt. Az első “tünetem” sűrű vizelési inger a nem várt napján. Meg a szokásos PMS migrén, pattanások, minden ugyanúgy meg volt.
máj. 2. 21:06
 603/1673 anonim ***** válasza:

Nekem ma lett pozi az Lh teszt delelott, du meg egesz este a szokasos ovu elotti fajdalom volt, ugyhogy valszeg hnap lesz az első dpo. Drukkoljatok :).

R

máj. 2. 22:47
 604/1673 anonim ***** válasza:

Gondolunk rád R!!☺️

B

máj. 2. 23:55
 605/1673 A kérdező kommentje:

Drukkolok R! 😊

Nemtudom a nagy "kajaba folytom bánatom" közben irtam-e nektek, hogy 3 hónap szemezgetes után tegnap elkezdtem a Premenst es uton van a plusz folat is.

Premens a barátcserje miatt annyira nem szoptatas parti, de dokim zöld utat adott januarba, csak szükségem volt időre, hogy elmerjem kezdeni. Bizakodok, hogy maximum csak picit csappan tőle a tejem es ott segit ahol kell😊

máj. 3. 06:49
 606/1673 anonim ***** válasza:

#600-as válaszoló!

Én ugyanígy voltam most, holnap kéne megjönnie, és halvány pozi tesztem már van. Mellette derék és cickófájás is😅

De igyekszem nem beleélni magam, mert idáig múlt hónapban is eljutottam, aztán kémiai lett a vége😞

máj. 3. 07:36
 607/1673 anonim ***** válasza:

Csendben drukkolok 606 hogy ezúttal ne az legyen!

Sz

máj. 3. 09:25
 608/1673 anonim ***** válasza:
Köszönöm, Sz😊
máj. 3. 11:45
 609/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én várakozok mindig...

Most kellene ebbe a hónapban meg jönni e de mivel ezelőtti hónap kimaradt nem tudom mennyire biztos ..ma csak kicsit barnazok wc papiron és ennyi semmit nem érzek fogalmam sincs mi zajlik dokihoz nem tudok el jutni kész vagyok már..

KT

máj. 3. 11:52
 610/1673 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok :)

P vagyok, ugye mára várt a doki. Hát remegve mentem be, hasi UH-n nem annyira látszott, ezért hüvelyi UH volt, az öltözőben alig bírtam visszafojtani a sírást, annyira féltem, hogy valami rosszat mond… előzőleg sajnos volt veszteség.

És képzeljétek… 3,1 mm élő embryo van a pocakomban ❤️🥹 annyira boldog vagyok. Dobog az a nagyon apró szivecske is.

Nektek is nagyon szurkolok, hogy mielőtt baba legyen ❤️

máj. 3. 12:23
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!