Ki mikorra nem várja? (2024)
Sziasztok!
Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂
Én 12-ére nem várom!
Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊
Hát lányok, én sírni tudnék😅
Valami tuti van a levegőben is, mert hogy 2heten belül ez már a második gyomorrontás legyen, az már számomra hihetetlen.
Hello 8.dpo, remélem megérjük a 9-et.
Ki hogy van? 😊
Na megint mi történt mit ettetek?
Kitartás
KT
Kérdező nálam ugyan ez a helyzet... rossz a gyomrom, hányingerem van már megint 2 napja. Viszont még nagyon korai lenne tesztelni😅😅
Én szurkolok😁
B
Epp ez a fura, hogy én most semmi olyat, amitől rosszul lehetnék. Legalább is nem ettem semmi extrát.
Ma vagyok a bűvös 8ason, szülés óta mindig délután jött meg, kíváncsi leszek. De ha meg is kell jonnie, legalabb kibirhatna 9ig, mar az is haladás lenne🙈
Nekem migrénem van. Lehet ovu miatt, de azon azt hittem már túl vagyok vagy az időjárás. Még egy dolog ami miatt fogalmam sincs már mikorra nem várjam. Irigylem azokat akiknek napra pontos ciklusuk van.
Kitartás kérdező! Neked pms tünet nem lehet a hasmenés? Nekem többször előfordult mielőtt megjött.. Azért drukkolok hogy most ne az legyen.
Hányadik ciklusnapon vagy?
Nekem se napra pontos, főleg hogy ez a 4.ciklus miota ujra megjott, de az lh tesztek és appok miatt tudok egy nagyjábólit mikorra nem várom. Május 2 es 7 közt nem várom, 29-34cn közt (rövid luteális miatt kalkulal igy a rövidebb)
Igazabol múlt ciklusig pms tüneteim se voltak, igy pedig még sose jártam, úgyhogy bármi is ez, fogalmam sincs🙈
Én most járok a 15. ciklusnapon viszont hamarabb volt egy héttel szerintem a peteérés mint kellett volna😅 elvileg most lenne, de gyakorlatilag a múlt héten volt. Tisztára össze vissza van most minden. Jövő héten péntek-szombatig várok. Addig nem tesztelek.🫣
B
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!