Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mikorra nem várja? (2024)

Ki mikorra nem várja? (2024)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van még aki ebben a hónapban próbálkozik?🙂

Én 12-ére nem várom!

Egy régebbi topik inspirálta a kérdést, ott elég jó kis csapat gyűlt össze😊

márc. 1. 01:50
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯
 731/1673 anonim ***** válasza:

A GAL vitaminokról én is nagyon sok jót hallottam. Én most más milyet szedek, de legközelebb szerintem azt fogok venni ha ez elfogy. Ár-érték arányban teljesen megéri szerintem.

Csak, hogy valami pozitívat is meséljek nektek úgy látszik az IR-t sikerült helyre billenteni, megyek majd azért nyáron terhelésre, de számomra már az is nagy előre lépés, hogy a 3 havi cukrom 5 lett.

Mielőtt kiderült nálam az IR én már megéreztem, hogy a fiatal korom ellenére én valamiért nehezen leszek majd terhes. Nem tudom megmagyarázni csak mindig ott volt ez az érzés. Emellett mindig kislányt szerettem volna, de szerintem ha egyszer össze jön kisfiam lesz.😁

Lehet azért is kell többet várnom, hogy bármi is lesz a neme örülni tudjak majd neki őszintén.

Valahogy én hiszek ezekben a dolgokban, nem tudom ti hogy vagytok vele 😅😅

B

máj. 15. 23:06
 732/1673 anonim ***** válasza:

Rc te milyen jógát végzel? 😊

Kifogom kovi hónapban próbálni a GAL vitamint!!

Kérdező én ezt a csatornát használom : [link]

Pihentető nyugtató, a termékenységi jógái amik fent vannak nagyon ellazító . Próbáltam más jóga videókat is de sokuknak idegesítő a hangja és nehéz nyujtasokkal van tele.

F

máj. 16. 03:00
 733/1673 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ígérem, majd írok Nektek. 😊

B, úgy vagyok vele, hogy az első gyerkőc mindegy milyen nemű, csak egészséges legyen. 🥰 A második babóca pedig ellenkező nemű legyen. 😁 Így lenne teljes az életem. 😊 Nekem édesanyum 2 hónapja megálmodta, hogy kisfiam lesz. 😀 Szóval majd kíváncsi leszek. 😊

Nagyon örülök Neki, hogy már jobb lett a cukrod! 🥰

F, stresszoldó jógára járok. 😊 Szerencsére nincsenek nehéz gyakorlatok és nagyon megnyugtat. 😁

Ma teszteltem utoljára. Szerencsére erősebb lett, mint a tegnapi, így már megnyugodtam. 😁 Köszönöm szépen a drukkolást! 🥰

[link]

Mindenkinek nagyon-nagyon szorítok hogy a következő mensi helyett szép két csíkos tesztek legyenek! ❤️

Rc

máj. 16. 06:24
 734/1673 A kérdező kommentje:

En is elfogom kezdeni a Gall+t, 1,5 het mulva elfogy a femibion es akkor váltok😊 melle marad a plusz folat es a sorsra bizom magunkat a következő ciklustol😊

Beletörődtem, lenyugodtam, minden ugy lesz ahogy lennie kell😊

Rc - nagyon szép teszt, drukkolok hogy minden rendben legyen❤️

F - köszönöm! Megnezem ahogy lesz ra egy kis időm😊

Mostanában szinte 0 énidőt tudok beiktatni🫣

B - kisfiú volt a szívem vagya mindig, epp ezert ugy gondoltam, tuti kislany lesz😅 kisfiú lett, 12.hettol szépen mutogatta magát, hogy ő bizony kukacos, volt hogy masrol nem is kaptam kepet, mert mast nem volt hajlandó mutatni😂

Nekem másodiknak is fiu a szívem vágya, de ha kislány lenne is nagyon örülnék, most mar nem vagyok ráfeszülve arra sem milyen nemű lesz. Meg amugy is a legfontosabb, hogy egészséges legyen, a többivel meglehet könnyebben birkózni🙂

Viszont első gyerkőcnél álmomban mindig lány volt... Es mostanában is ha babárol almodok szintúgy kislány... Szóval kitudja mit hoz a jövő😁

máj. 16. 09:20
 735/1673 A kérdező kommentje:
Ja, egyenlőre várom hogy az lh tesztem pozitívba vált-e végre valahára😅 16.cn, remélem délután mar lesz valami erősödés
máj. 16. 09:21
 736/1673 anonim ***** válasza:

Gratulálok RC!

F, ezt a jógát én is kipróbálom! :)

Eljutottam ir+cukor vizsgálatra, csaptam hozzá D vitamin szint mérést is, mert ezeket úgyis csak fizetősen tudnák meddőségin is kiírni. Ezeken a területeken minden rendben!

Viszont nem tett jót, hogy 1 hónapot csúszott a fogászat - ugye 2 hetet volt előző hóban beteg a kislányunk, persze én is vele, így 2 időpontot kellett lemondanom, mostanra kaptam a kövit. Ez idő alatt masszív gyulladás alakult ki... Doki azt mondta, hogy 3-4 hónaptól akár 4 év is lehet, mire ez teljesen elmúlik... Gyulladással lombikot se kezdenek nyilván, úgyhogy sanszos, hogy ennyi volt nekünk az idei év.

Azért olvasgatlak titeket tovább, érdekel, mi lesz veletek és drukkolok, de saját fronton eléggé elkeserítő, mikor tudja az ember, hogy jó ideig hiába próbálkozik.

Nektek sok sikert!

Kakadu

máj. 16. 14:13
 737/1673 anonim ***** válasza:

De örülök hogy tudtam segíteni nektek! 🥰 a hormonális egyensúly videók is jók 😊 + a kismama jógáit is szoktam 😂😂 habár még nem vagyok az, de ugyanúgy a hormonális helyrerázódás a méhfal és gátizmok erősítése a cél 😊

Én nem tudom mi van velem lányok 😂 még csak kb a 4-5 dpon vagyok de az előbb olyat beleszúrt a méhembe mintha ketté akarná valaki cibálni.

Kedves kakadu! Nagyon sajnálom a rossz híreket 😔😔

De ne add fel! A csoda mindig akkor történik mikor mindenki azt mondja lehetetlen és nem várod! Lehet pont ez kell most neked, hogy ne gondolkodj abban, hogy na most vajon sikerült e, hanem ez a fajta belenyugvás fogja elhozni hozzád! 🥰

F

máj. 16. 14:25
 738/1673 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

RC! Gratulálok 😊

Képzeljétek,ma reggel megint volt egy kis vérzés,mentem is egyből a kórházba. A baba rendben van, 9+3nak mérte a doki. De most is mire beértem már nem látott vérzést. Fogalma sincs honnan jön. Nem nagy mennyiség,de azért ijesztő. Most írt fel vérzéscsillapítót is.

D.

máj. 16. 17:15
 739/1673 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen kérdező! ❤️

Nekem az lh tesztem előző hónapban nem volt normálisan pozitív. Tehát nem volt ugyanolyan erős mint a control csík. Szóval nem tudom mennyire megbízhatóak. 😅

Köszönöm szépen Kakadu! 🥰 Nagyon sajnálom!😔 Remélem minél előbb megoldódik a problémád! ❤️

Köszönöm szépen D! 🥰 Örülök, hogy minden rendben van a babával! El tudom képzelni, hogy mennyire félelmetes lehet. :( Remélem most már nem fog előjönni.

Keddre kaptam időpontot a dokihoz. 😊 Szóval majd kedd este jövök a friss infokkal.

Rc

máj. 16. 19:28
 740/1673 anonim ***** válasza:

Kedves D nekem is volt ilyen vérzés az előző terhességnél rutascorbint írtak fel rá nálam sem látták a vérzés okát azt mondták valószínűleg elpattanhatott egy hajszálér 🤷🏻‍♀️ Minden egyes alkalommal én is mentem a korházba de szerencsére soha nem volt semmi gond.

M

máj. 16. 21:02
❮❮ ... 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!