Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az ovu teszt már pozitív?

Ez az ovu teszt már pozitív?

Figyelt kérdés

Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)

[link]

febr. 19. 13:23
 81/105 anonim ***** válasza:

Első gyerkőcnél kaptam progit az 5-6 héttől. Januári labor alapján nem volt gond.

Amire még tudok gondolni, hogyha beágyazódás, akkor atvert az ovu teszt és mégis előbb volt🙈

De legkésőbb jövő hét keddig kiderul, remélem.

Nekem elvileg ma hozza a futár, viszont igy csak akkor tesztelek, ha elmúlik és nem erősödik.

Menni fog, futártol számitva már csak fél nap😁

Amugy te hogy vagy? 😊

márc. 5. 11:54
 82/105 A kérdező kommentje:

Szurkolok, hogy az legyen! :) Mennyire erős az ovu teszt? Az utolsó.

Nekem még mindig szúrkál, görcsölget a hasam, de csak nagyon gyengén, ilyen eddig is volt. Teljesen száraz vagyok, ami normális ciklus második felében, úgyhogy minden jó. :)

márc. 5. 12:12
 83/105 anonim ***** válasza:

Az ovum napját pedig annyira biztosra vettem, mert csak február 28an volt olyan erős, hogy kb leugrott a tesztrol.

Tegnapi, mai - egyértelműen negatívak, csak fura hogy erosodott, pedig mindkettő hasonló idobe készült, max negyed óra különbséggel. Majd holnap kiderul, de ugye lh is elvileg 10.dpo-tol jó josnak, csak addig is elütöm az időt. Meg remélem jó jel, hogy nem ömlik belőlem semmi😁

[link]

Amugy megjottek a tesztek is🙂

Nagyon drukkolok, hogy már csütörtökön pozitív legyen 😊

márc. 5. 14:15
 84/105 anonim ***** válasza:

Én lehet nem jutok el a tesztelésig😔

Maj írj, ha teszteltel😊

márc. 6. 20:49
 85/105 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy nem írtam, elkezdtem válaszolni, de megzavart a lányom, és utána úgy emlékeztem, hogy válaszoltam. 😅

Hogyhogy nem jutsz el? Egyre erősebben vérzel? :(

Képzeld, nekem van rajta egy extra halvány csík. Mindjárt csinálok fotót.

márc. 7. 06:27
 86/105 A kérdező kommentje:
Áhh, nem tudom lefotózni, olyan halvány. Viszont ezzel a teszttel még sosem teszteltem, nem tudom mennyire szellemcsíkosodik.
márc. 7. 06:32
 87/105 anonim ***** válasza:

Sajnos estére inkább piros volt, mint barna😔 egyenlőre csak a szín, mennyiségben eddig még nem veszes, de ha ma erősödik, akkor felesleges lenne a holnapi teszt

Na, a 8 napossal csináltad? Holnap csinálsz újat?

Izgulok, remélem össze jött és nem szellemcsik😊

márc. 7. 07:48
 88/105 anonim ***** válasza:

Ma már biztos, hogy megjött😔 véres és darabos, igy ez már biztosan nem jó jel.

De neked szurkolok, irj majd holnap is mi a helyzet😊

márc. 7. 09:08
 89/105 anonim ***** válasza:
Miújság? Teszteltel ma is?😊
márc. 8. 08:52
 90/105 A kérdező kommentje:

Jajj, sajnálom. :( Akkor lehet, hogy ilyen hosszú a luteális fázisod? Vagy nem ilyen koránra vártad, nem?

Teszteltem ma is, megint látok valamit, de megint olyan halvány, hogy gyk-n tuti negatívnak mondanák. Hátha holnapra erősödik, ha nem, akkor lehet, hogy csak szellemcsík, bár én még sosem találkoztam szellemcsíkkal. Úgy érzem, hogy nem jött össze, hogy 11. dpo-n erősebbnek kéne lennie, de ne legyen igazam. 😅

márc. 8. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!