Ez az ovu teszt már pozitív?
Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)
Jó nagy szívás lehet fejlesztésre járkálni. Nekünk nincs semmi kötelező a védőnő, gyerekorvoson kívül, de így sincs egy nyugis napunk sem, amikor nem jön valaki vagy nem megyünk valahova...
Azóta én is megrendeltem a teszteket, talán kedden kihozzák. Pár napja még volt Predi a patikatton, de azóta eltűnt, úgyhogy végül én kipróbálom azt az Elysiumot.
Nekem nem volt semmi tünetem nemvárt előtt. A másodikkal kicsit húzódott a hasam, akkor teszteltem egyet és pozitív lett, de nem vagyok benne biztos, hogy az nem lett volna terhesség nélkül.
Nekem is most volt 2-3 napja migrénem. Nekem a terhesség alatt alakult ki, azóta 2 havonta van egy, én hányni is szoktam. Algoflex Rapid+jég segít csak.
A méhnyak állás nekem nem jött be menstruáció figyelésre. Nekem amikor megjön, akkor puha és lent van, amikor terhes voltam, fent és zárt. Viszont volt olyan, hogy reggel még fent volt és zárt, délben meg megjött. Úgyhogy én azt inkább ovu figyelésre használtam. Most este egy fél órára borzasztóan begörcsölt a hasam. Úgy, mint amivel a szülés indult, mintha belemarkolnának a hasamba és húznák le. Azt hittem, hogy esetleg megjött, de nem, fent van és zárt a méhszáj. Tök jó lenne, ha sikerülne ez a hónap, de én igazából már annak is örülnék, ha megjönne, és lenne valami normális ciklusom.
Te figyeled magad?
A migrén nagyon nagy átok az biztos, jó pár óra kell mire az ember ugy nagyjából normalizalodik. Nemtudom te hogy vagy vele, én valahogy mindig az éjszaka kellős közepén szoktam rosszul lenni🙈😅 nekem Algoflex forte dolo + borogatás és pár óra pihi, ha minden ideális.
Kivancsi leszek az ottani tesztekre is, viszont érdekes hogy sok minden fele annyi mint máshol.
Konkrétan nem figyelem magam, viszont vannak érdekességek, amit nem nehéz figyelmen kívül hagyni, de nem feltetlen gondolok arra, hogy sikeres a hónap, csak más mint szokott.
A szurkálódásokat a ciszta miatt nem igazán "elemzem". Viszont amit irtam, hogy a mehnyak lent van, zárt és kemény az okes, viszont a váladék /folyás/ ilyenem nem rémlik, hogy lett volna. Mintha picit barnaba hajló lenne, de nem barna. Sűrűbb és ragacsos, fémes "illatú".
Fertőzést kizárnám, viszont a 3.dpo-n nemhiszem, hogy ez előjel lehetne, úgyhogy kíváncsian várom miez, mert mindenhez korai lenne, hacsak nem csapott be az ovu tesztem pár nappal, de azt ketlem.
Úgyhogy nem keresek tüneteket, de ezek most igy hirtelen furcsák nekem.
Most várok választ egy dokitol, hogy fogad-e kontrollra a ciszta miatt, mert a sajátomat nem érem el több, mint 1 hónapja.
Neked amugy hány naposak a ciklusok?
És zárójelben, már várom a tesztelős napokat, hogy lehessen örülni vagy lezarni a honapot, hogy tiszta lappal mehessunk tovább 😊
Nekem ilyenkor 24-36 óráig szokott tartani, úgyhogy éjjel nappal élvezhetem. :D
Vérnek hangzik, de ovu tünetnek késői, beágyazódásnak korai. Érdekes... De sikertelenséget biztos nem jelent, úgyhogy nagy baj csak nincs.
Nekem tegnap óta nagyon sokat görcsöl a hasam, tényleg olyan, mint amikor terhes voltam és megerőltettem magam és keményedett. Nem gondolom egyáltalán, hogy tünet lenne, inkább amiatt aggódom, hogy minden rendben van - e biológiailag.
Biztos, hogy van cisztád? Nézték múltkor, vagy csak tünetek alapján gondolod. Az nem okozhat vérzést?
Nekem 26 naposak voltak szülés előtt mindig is a ciklusaim. 12+14 nap. Neked?
Én is várom a tesztelést, kezdek becsavarodni, pedig egész hétvégén alig volt időm levegőt venni, mégis. Erre jut hely az agyamban. 😅 Remélem szerdán hozzá a gls a csomagot, hogy ne is tudjak csütörtök előtt tesztelni. Még az is nagyon korán van.
Azota vissza állt fehéresre, viszont a fémes "illat" megmaradt. Ki érti ezt? 😁
Hivatalosan beverzett tuszonek volt nevezve, amibol ciszta lesz. Emiatt kellene mennem vissza, ha valaszolna a dokim. Viszont mindig ott szurkált ahol van, úgyhogy nagy eséllyel ciszta már azóta, plusz hajlamom megvan rá. Elvileg vérzést nem okozhat, mert januárban már atalakilnia vagy felszivodnia kellett a vizsgalat utáni hetekben. Uh es orvos után mondom.
Én baba tervezés előtt 13 évig szedtem fogamzásgátlót, elhagytam, jo volt fél évig, hozta a 28 napot, aztan kaotikus lett a ciklusom. Átlag 28 volt, ami szépen kilengett neha 35-45 naposra. Itt kaptam premenst, ami utan megfogant a kicsi. Most csak azert nem szedek, mert még elvetve szoptatok.
Én most ugy terveztem, hogy péntek - vasárnap - kedd a teszteles🫣 a pénteket én is korainak érzem, de nem fogok tudni várni 😅
Nem figyelem magam nagyítóval, viszont ami új (es lehet ez lesz a normál, kitudja) most mar felvaltva szurkal a jobb es bal petefeszkem, illetve ma ülve is szédülök. De előbb gondolnék frontra, mint másra, hiszen ez még mindig csak az 5.dpo. Aztan amilyen eddig nem volt, hogy total lent van a mehnyakam, ennyire sose volt. De szilárd es zárt.
6. Dpo
Barnás véres folyas😔
Szerintem előbb meg fog jönni, ebben most nem tudok bizni, hogy beágyazódás lenne
Lh tesztet amugy meg is folytattam, csak reggeli elsőből, hogy majd a joslohoz jo legyen es a mai például erősebb volt mint a tegnapi.
Nem értem most a ciklusom
Erre a vérzésre nincs tippem, hogy mi lehet, olyan korán kezdődött, hogy beágyazódásnak tuti korai a 3. dpo. Esetleg a 6. dpo jó lenne annak, de minimálisan napok óta tart. Progi hiányod tuti nincs?
Elég egyértelmű volt az lh teszt, nagyon meg lennék lepődve, ha előbb jönne meg. Neked megjöttek már az új teszteid? Az enyém hál istennek holnap jön csak, úgyhogy csütörtökön tudok legkorábban tesztelni, de már azt is alig bírom kivárni. 😅 Hogy lehet 2 nap ennyire hosszú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!