Ez az ovu teszt már pozitív?
Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)
Simán meg fogjátok oldani. 😊
Akkor kezdődhet a világ leglassabban telő 14 napjának a számolása. :D Mi a terv, mikor fogsz?
Amúgy nekem közben el is fogyott az ovu tesztem, akkor csináltam az utolsót, amikor írtam, hogy milyen lett.
Vegyesen vagyok, mert március 12re nem várom, viszont első gyerkőcnél a Predictor early már 10. Napon halvány pozitív volt. Gondolkoztam, hogy 8an megprobalom, aztan max 12en még egyet.
Nekem még kb 10 tesztem van
Te mikorra tervezted a tesztet?
Na, akkor csak 1 nap különbséggel fogunk tesztelni😁
Nekem van itthon amugy most 1 Predim, meg az ovu tesztekkel rendeltem pár db olcsóbb terhességi tesztet.
Én a babatervezo.hu-rol szoktam rendelni, 10es érzékenységűt. De meglesem azt is amit te írtál🙂
Első gyerkőcnél jó pár tesztet ellőttem, mert alig hittem el, hogy végre sikerült🙈
Most is csak bizakodok, szerintem nekem éjjel lehetett ovum, mert konkrétan azt hittem leszakad a petefeszkem, arra ébredtem hajnali 4 körül. És délelőtt már negatív lett, úgyhogy én mától számolom a dpo-t
Te melyik naptol számold végül?
Én február 26-ot tippelek ovunak, február 27. 1. dpo. Elvileg a legtöbb nőnek hajnalban van ovuja, úgyhogy hihető. Én is az első kettőt a jó öreg one steppel nyomtam, az első 1 év 9 hónap után jött össze, pár hónap alatt rájöttem, hogy rá lehet költeni egy babaszoba árát is tesztelésre. :D
De nekem a one step soha nem volt szellemcsíkos, és 10-12. dpon így nézett ki, ami szerintem elég egyértelmű.
Úgyhogy jók a vacak tesztek is amúgy, ha terhes az ember.
Én már most "izgulok"😂
Mindig megfogadtam, hogy nem tesztelek össze vissza, meg hogy feleslegesek az lh tesztek, de aztán ahogy első gyerkőcnél is, most is bevasaroltam ugye🙈
Viszont ezeknek előnye, hogy viszonylag olcsón van sok teszted😁
Teljesen egyértelműek a csíkok rajta 😊
Én a szellemcsikost szerintem korán csinaltam, mert ra 2 napra szép eros volt predivel.
Dpo 2 - lh teszt extra halvány 2.csikos
Olcsó teszten szinte szellem, a másikon halvány
Szerintem ha ugy alakul hogy kell tesztelnem még, lehet már csak ilyen tesztet veszek a főbb napokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!