Ez az ovu teszt már pozitív?
Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)
Valamit valamiért, nalunk is elofordul ha épp elromlik a gyerkőc alvókája🙈
Ugyan azt hozta a két teszt tegnap délután, talán egy fokkal erősebb mint előtte napokban, de nemtudom.
Igazából ma vagyok a 19.napon, nem tudom lesz-e még pozitív. Bár azt se bánom ha nem mutatja, de két hét múlva meglepődök egy pozitív terhességi teszten 😁
Én már letettem róla, hogy aludjak, amíg a most próbálkozós baba nem lesz 2 éves, úgyhogy nem töri össze nagyon a szívem a nem alvás. Nekem kettő van, de mindkettő szörnyen alszik, végtelen keléssel is csak 8-9 órát. 😅
Tényleg mindkettő ugyanolyan lett. De ez olyan szempontból jó, hogy legalább az eddigi tesztjeid is hitelesek. Szerintem én 8-10. között csinálok egy tesztet, aztán ha megjön utána megpróbálok egy 10-es lh tesztet. Lehet, hogy semmi értelme, de legalább nem csak várni kell, hanem elszórakoztatom magam ezzel naponta. :D
Két gyerkőc mellett biztosan nehezebb így kicsit, de teljesen megertelek. Minket picit "elrontott" a gyerkőc, mert ő többségben jó alvó. Én csak reménykedem, hogy ha sikerül a tesó, ő is hasonló habitus lesz🙈😁
Most azt olvasgattam itt gyk-n, hogy megszunt a 10es teszt, es nezegettem, mar a 20asra van az irva, hogy extra érzékeny.
Én egyenlőre azt mondom nem fogok jövő hónapba tesztelni, ha most megjon, de ahogy ismerem magam, a közép idő tajékan elgyengulok😅
Ugyanabból az alapanyagból készül a második baba is, hátha ő is hasonló lesz. :D
Áá, nagyon szupi! De akkor ezek szerint még most lesz az ovu, valószínűleg holnap hajnalban. Időzítsd a férjed! Első körben abban reménykedjünk, hogy jövő hónapban nem lesz aktuális az ovu tesztelés, aztán majd 10. ciklusnap elemezzük a lelkiállapotunkat, ha úgy alakul. :D Ez a csík nem tűnt el száradás után sem?
Tudom, csak a mi gyerkőcunk nagyon kezdő szett es férjem parazik, hogy a második nem lesz ilyen nyugis baba🙈
Bevan biztositva, de azert a kövi 2 nap is mervado lehet, igy tuti nem hagyjuk veszni😁
Igen, remélem egyikünknek sem kell kövi hónapba ovut tesztelni és örülhetunk😊 vagy örülünk vagy valahogy elengedjuk a honapot es izzitjuk az uj teszteket😂
Te amugy még tesztelsz?
Nem, sőt száradas után mintha még erősebb lenne
Érdekességkepp küldöm a délutánit
Amilyennel reggel pozit teszteltem az most már negatívba hajlik, de a másik teszt még pozitív
Nekem a második is nehéz eset volt, de akármilyen nehéz egy második baba, azért ott már annyival tapasztaltabb vagy, hogy szerintem sokkal könnyebb, mint egy bármilyen első baba. De hátha könnyű eset lesz ő is. :)
A délelőttinél a tesztcsík még erősebb volt, mint a kontroll. Jól elkaptad. Ennyit arról, hogy a délutáni erősebb. :D Akkor neked innen 24 óra múlva ovu, 48 óra múlva 1. dpo. Jól tudom?
És úgy hogy előző este is csináltam es ott még erős se volt
Igen, elvileg 24-36 óra és a dpo az első negatív lh teszttől. De nagy eséllyel holnap már az lesz.
Amugy en is igy gondolom, a másodiknál már van rutin, ha meg kicsi a korkulonbseg, akkor még jobban benne van az ember😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!