Ez az ovu teszt már pozitív?
Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)
Nagyon drukkolok neked, hogy továbbra is pozitív legyen😊 nekem első gyerkőcnel szellemcsikos volt 9.dpo-n 11-re erősödött egy kicsit. De ez teszt függő is🙂 milyennel teszteltel?
1 héttel korábban jött meg, a 7.dpo-ra. És igy elvileg előbb elmúlik, min ahogy alapbol meg kellett volna jönnie🙈
De nem értem az egészet. Teszt alapján 28-án volt Lh csúcs, 29-e 1.dpo és a 4-en már barnás volt. Itt valami szerintem nagyon nem stimmel. Lehet veszek premenst, egyszer segített, hátha... Ha meg nem, lassan megyek dokihoz.
Én sem értem. 7. dpo az borzasztóan kevés. Nem is értem, hogy tud ilyen gyorsan eljutni odáig a hormonháztartásod, hogy 7 nap alatt ovuból menzeszt csináljon. Ha következő hónapban is így marad, akkor lehet, hogy én elmennék orvoshoz.
Nekem még mindig ugyanolyan halvány az Elysium. Semmit sem erősödött. Ha a holnapi teszt sem lesz erősebb, akkor valószínűleg csak szellemcsík. Inkább maradok a one stepnél, az soeem volt ilyen. 😅
Tényleg, azt láttad, hogy a "miért szűnt meg a 10-es ovuteszt" kérdéshez linkeltek 10-es tesztet? Én lehet, hogy jövő hónapban azt megpróbálom.
Megyek nemsokára uh-ra ciszta miatt es mar hétfőn kérek időpontot, mert hosszú a várolista orvoshoz. Valami biztosan nem klappol a hormonjaimmal, pedig a januári hormonlabor nem lett rossz.
Egy fajtával teszteltél csak? Lehet másik fajtát is kellene hátha az erősebben mutatja. Nagyon drukkolok, hogy baba legyen 😊🤞
Én linkeltem be a 10est🫣 nézegettem Novafam kapszulakat es akkor talaltam. De arra gondotlam hogyha a 20as is mindig szép 2 csíkos volt, lehet maradok a 20as one stepnel es pluszba veszek 5db-os livsanet közepidore. Lehet a 10es nálam többször mutatna pozitívat.
Ma akartam rendelni babatervezo.hu-rol, erre nincs most vizeletsugatas terhessegi teszt..
Ha ilyen rövid volt a luteális fázis, lehet, hogy nem is volt ovu, csak magas volt az lh.
Kicsi a világ. :D Ügyi vagy, senki más nem talált 10-est.
Nekem a mai is extra halvány volt, szerintem ez biztos nem igazi csík, akkor 4 nap alatt erősödött volna. :( Akartam menni Prediért ma Rossmannba, de zárva volt. Ráadásul már a vacak tesztem is elfogyott. Ha keddig nem jön meg, csinálok egy Predit. De az is lehet, hogy becsapott a testem és nem is volt ovu. Már nem tudom mit higgyek.
Ez nagyon jól néz ki, lehet, hogy berendelek egy ilyet kövi hónapra. 😊
Én is erre gondoltam, viszont akkor nem repednek meg es szépen alakulhatnak cisztavá, ami elkeserito😔 de majd uh-n csak mondanak valamit, plusz szerzek egy orvost aztan kiderul. Vettem premenst is, meg most akarok berendelni Lh tesztet.
Predi vagy Clearblue tuti megmondja a frankót vagy esetlet egy hcg vervetel. Mert ha ott a csik, az csak jelent valamit.
De amugy most azon gondolkozok, hogy hiába követem az ovumat, ha baba nem lehet belole😅 bár túl vonzóak a tesztek, meg lehet a dokinak is ad valami infot. Bevallom, most kicsit parazok, hogy gond van.
Neked viszont nagyon drukkolok, hogy Predi erősen mutassa😊
Nálatok mennyi időre az időpontot az orvos? Nálunk a 4 hét és a soha között. :D 4 HÓNAP volt mire időpontot kaptam szülés utáni kontrollra. Szerencse, hogy nem volt annyira sürgős. De ha babára vár az ember, akkor nem mindegy, hogy mikor fogadják... Nem lehet amúgy, hogy a szoptatás miatt nincs peteérésed?
Holnap munka után elmegyünk családdal vásárolni (kertrendezéshez), akkor beugrok a Prediért, és szerintem este megcsinálom. 2 héttel ezelőtt hétfőre tippelem az ovum, ha van valami tuti mutatja. Van egy kis vizes folyásom is, ami szülés óta nem volt, de mindig volt, amikor terhes lettem. De őszintén szólva, én már nem is tudom magam beleélni. Annyi negatív tesztet láttam az elmúlt 3 évben, hiába harmadik gyerek, szerintem el sem hinném, ha megint pozitívat tesztelnék. :D
Nekem is annyi lett volna a saját dokimhoz, úgyhogy kerestem akkor mást arrana célra😁
Jelenleg úgy nez ki véglegesen orvost váltok, az újnal talan 2 honap a varolista🙈réginél 3-4 hónap volt😅 de majd holnap megirom, ha már van időpontom😁
Januárba nem mondott ilyet a doki, meg látta, hogy érik és par nap múlva volt ovu uh alapjan. Meg már csak alváshoz szopizik, szóval nem gondolnám, de majd kiderul mit latnak🙂
Elhiszem, én az elsőnél is igy voltam, hogy amikor végre egy halvány pozitív volt a kezembe majdnem kidobtam, mert nem hittem el😂
De fura, hogy van mar gyerkőc és a következőt se könnyebb össze hozni, pedig azt szokták mondani, hogy a következő mindig gyorsabban sikerül😅
Majd irj, ha megcsinaltad, én még reménykedek helyetted es szurkolok❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!