Ez az ovu teszt már pozitív?
Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)
Megneztem most reggel is, halványabb lett nekem is. Plusz a ma delotti se erős.
Viszont tegnap estefele 10 percen belül erős volt, sőt előbb kidobta, mint a kontrollt.
De szerintem még nem volt ovu. En most gyors rendelek más fajtát is a középidore, addig talán ide er
Persze, írok majd a délutáni teszt utan is😊
Én rendelni akarok, mert több a lehetőség, a legtöbb patika 2 nap alatt kiszállitja
Konkrétan a tegnap esti után szellemcsikosak a maiak. De az a fura, hogyha a tegnapi pozitív volt, akkor ma hogy lehet ennyivel halványabb. Ennyire hamar tud csökkeni az lh szint? Amikor eddig kb minden nap negativ, de jól latszodo csikok voltak.
Szerintem jövő hónapba nem fárasztom magam ovu tesztelessel, de ezt a honapot már végig csinálom🙈
Nálad miújság?
Sajna nekünk nem jött össze a tegnap, de bízom benne, hogy nem volt még és össze jöhet 😊
Naptár szerint ciklus 18. napján várható az ovum. Tesztbe most csak félig bizok a halványkák miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!