Ez az ovu teszt már pozitív?
Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)
Hany perc után csináltad a képet?
En is ezt használom es leirt 10 percre kitisztul szépen.
Igy kép alapján lehet pozi
Éppen letelt a 10 perc, akkor fotóztam. Most azóta eltelt még fél óra, és ilyen. Halványabb a teszt csík, de a háttér még mindig rózsaszín.
Az elsőn pozitív, szerintem azt érdemes nézni ami 10 percen belül volt🙂 másodikon tényleg nagyon halvány lett.
Te hányadik napon vagy?
Nekem is ez az első ovu teszthónapom, ma van a 9.nap, viszont igy eddig nem jártam, hogy akár időn túl elhalvanyult volna
Nekem sem volt ilyen, hogy elhalványodott volna, de ilyen erős sem volt még. December 5-én jött meg szülés után először. Azóta ovu tesztelek. 😅 Szeretnénk kis korkülönbséggel még egy babát.
Te is ilyennel tesztelsz? Mutat már valamit?
Nekem január 10-én jött meg először szülés után. De en csak most a 2. utan kezdtem tesztelni.
Ugyan ilyennel csinalom, sajnos eddig még semmi, bár ami fura hogy az 5. Ciklusnapon, menstruáció után erősebb volt a második csík, mint most a 10-en. Naptár szerint később lesz ovum, úgyhogy kíváncsi leszek hányadik napon jelentkezik az erős csík, ha lesz.
Biztosan, mert anno peldaul sokszor volt sima 1 csíkos tesztem első gyerkőc előtt. Így mar a halványabbnak is örülök🙈
Meg amugy nezegetek drágabb teszteket, hogy amikor esedékes, de ezzel nem egyértelmű akkor legyen egyértelműbb tesztem is.
Ahogy olvasgattam a clearbluenak van digi ovu tesztje, ami ovukor smileyt dob ki, igy nem kell azt pillazni, hogy most erősebb-e. En most ezen gondolkozok közép időre pluszba
Én most kíváncsiságbol napi 2x tesztelek amugy, délelőtt folyamán és délután is.
Ma délelőtt szinte szellemcsikos volt, erre most...
És semmi testi tünet mellé, semmi ovus "folyás"
Én is csináltam este egy tesztet, és olyan full negatív lett, mint a ház. Nekem sincs semmi ovus tünet, pedig szülés előtt minden tünetem megvolt, élő ovuteszt voltam.
#7 Én is gondoltam drágább tesztre, de amíg 90 napig nem jön meg, addig biztos nem. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!