Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az ovu teszt már pozitív?

Ez az ovu teszt már pozitív?

Figyelt kérdés

Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)

[link]

febr. 19. 13:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 anonim ***** válasza:

Köszi😊

Azért annál van, hogy többször is elofordul, most vagyunk veghajrában a fogakkal, igy mostanában néha többet is sikerül neki. Viszont én ugy tudom, hogyha van menstruáció és ha mar eszik rendes etelt, minden adott a tesohoz, hiaba van a szopi. De tudom, hogy minden szervezet más, sose lehet tudni🙂

Viszont ha az lh teszt pozitív, van peteeres, csak lehet nem volt dominans tüsző vagy valami felresiklik, én igy tudom, de aztán lehet nem.

Akkor majd jól hagyd el a Predit is hogy megtudj lepődni😁😁😁

Igen, az a baj, hogy minél többet számol az ember, hiaba nem akar rastresszelni, ennek az a vége😅

Nálam is hullamokban jön, hogy oké, majd jön amikor jönni akar, addig is többet tudok foglalkozni az elsőszülöttel. Aztan amikor például most megjott, tiszta depis lettem, mert nem sikerült. Ez a tipikusan vágyom rá, de félek, hogy milyen lesz a kicsikemmel a kapcsolat, ha mar lesz tesó.

Errol esetleg meselhetnel, ha van kedved, nálatok hogy volt, amikor jött a tesó😊

márc. 10. 22:59
 102/105 A kérdező kommentje:

Nem, elvileg ha pozitív az lh teszt, akkor nem tuti, hogy van peteérés. Csak hőmérőzéssel lehet megtudni, hogy volt - e, de az meg csak utólag mutatja, addigra késő együttlenni.

Megcsináltam a Predit, de full negatív lett, úgyhogy szerintem én is elengedem ezt a hónapot. Mostmár csak abban reménykedem, hogy egyáltalán jöjjön meg, hogy kövi hónapban legyen esély. 😅 Én is így csinálom, ahogy te. Néha megkattanok, hogy úristen, most azonnal kell egy baba, aztán túllépek rajta, hogy ez nem így működik, és megnyugszom egy időre. Most picit megpróbálom magam lefoglalni a tavasszal, végre normálisan megcsináljuk a kertet, amire évek óta várok, úgyhogy egy részem örül is, hogy nem fogok most hányi a nagy tervek helyett.

Én is féltem, hogy mi lesz két gyerekkel, hogy fogok iszsz szoptatni, hogy fogok kettőt egyszerre altatni, még 8 hónapos terhesen is lehetetlennek tűnt. De aztán könnyebb volt, mint vártam. Felcuccoltam a kanapéra sok mesekönyvvel és játékkal, és amíg a kicsit szoptattam, a naggyal csináltunk mindent. A kicsi nagyon könnyű baba volt, annyi, hogy csak hordozva aludt, de így legalább rá voltunk kényszerítve a jó hosszú sétákra, játszóztunk, motoroztunk. Minden házimunkát csak a naggyal tudtam megcsinálni, úgyhogy már egyedül be tudja tenni a ruhákat a mosógépbe, onnan a szárítógépbe, a mosogatógépből az evőeszközöket a fiókba. Ő eteti a cicát, letörli az etetőszékét. Úgyhogy mivel muszáj volt a házimunkát 2in1 gyerekszórakoztatásra is használni, rengeteget fejlődött a nagy. Néha volt féltékeny is, olyankor a kanapén kinyújtott lábamra fektettem a kicsit és jobbra balra ringattam, közben a nagyot ölelgettem, és 1-2 perc után meg is nyugodott, hogy jól van, vele is foglalkozom. Ami negatív változás, hogy nem sok olyan idő maradt, amikor csönd van, és tudok egyedül lenni magammal. Folyton menni kell és csinálni, de hát ez ilyen műfaj. Most a kicsi fél éves, mostmár néha eljátszanak együtt, néha arra nézek oda, hogy együtt nevetnek valami hülyeségen, amit a másik csinált. Kezdenek az éjszakák is jobbak lenni. Úgyhogy ahhoz képest, hogy nekem az első többemberes, szerintem sokkal könnyebb volt, mint amire számítottam.

[link]

Imádom őket. Olyan kis cukiság bomba két pici együtt. Biztos a tieid is szuper cukik lesznek. :)

márc. 11. 19:15
 103/105 anonim ***** válasza:

Akkor rosszul tudtam, na majd jól kifaggatom a dokimat😁

Sajnálom😔 a következő a mi hónapunk lesz🤞😊 hányadik napon vagy? Semmi előjele?

Nekem is lekellene foglalni magam, bár szerintem az Lh tesztek is megbolondítják az embert😂

Képzeld, ma reggel megjott a 2 hónapja várt eredményem a dokimtol!🫣 Tökéletes lett a citologia és csütörtökön már mehetek is hozzá😊 ma volt számomra a vízválasztó, ugy voltam ha a mai napig nem kapok választ, keresek mást... Erre tessék😅 lehet előbb kellett volna ilyenekre gondolnom. Úgyhogy majd jól kifaggatom, bár kissé parazok a kontroll miatt, hogy mit is fog látni. Félek, hogy műtét lesz😔

Biztos irtad már, de zombie agyam van, mennyi idő van a 2 gyerkőc között?

Én nem tudtam hordozni, pedig szerettem volna, igy ha sikerül a tesó, nekem tervbe van megint a hurci, akkor több idő lenne a nagyobbra is. Tök jó, hogy igy eltudta azert magát foglalni nálunk non-stop futás van🙈

De amiket leirtal róluk, nekem nagyon tetszik, igazából ilyesmit képzeltem el, amikor 2 gyerkőcbe gondolkozok😊

Nagyon édesek❤️ egész nap (mármint a nyugis percekben) lehet olvadozni🥰🥰

Remélem hamarosan megtudom😊

Harmadikra te hogy készülsz lelkiekben?

márc. 11. 21:09
 104/105 anonim ***** válasza:

Én ma voltam orvosnál, minden eredményem jó, egy mini cisztám van, amivel nem kell foglalkozni.

Viszont a szopi befolyásolja a ciklust🙈 úgyhogy hiába lh tesztelek, ha a gyerkőc simán felül írja😅 de most már végig nyomom ezt a honapot, aztan a kövit már tényleg hagyom.. Lesz aminek lennie kell

márc. 14. 19:08
 105/105 anonim ***** válasza:
Miujsag veled? 😊
ápr. 6. 13:23
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!