Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez az ovu teszt már pozitív?

Ez az ovu teszt már pozitív?

Figyelt kérdés

Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)

[link]

febr. 19. 13:23
 61/105 A kérdező kommentje:

Én is nagyon reménykedem. Terhesen nem értem, hogy miért nem bírtam még 4 napot várni a teszteléssel, hát olyan sok az? Nem terhesen meg azt nem értem, hogy miért akartam azonnal megszülni 38 hetesen, hát mi az a 2 hét, ki kellett volna használni, hogy kevesebb a gyerek. 😁 Ez van, egyszerű, impulzív élőlények vagyunk, el kell fogadni és nem küzdeni ellene. Nem mintha olyan sok pénz lenne a teszt, akkor meg miért ne csinálnád, ha akarod? Legalább, ha negatív a teszt, nem beszéljük be magunknak, hogy áhá, most nagyon furán szurkál a hasam, biztos a baba. :D

Igen, ezen a kazettáson nagyon szépen látszik, hogy hol volt az ovu, lehet, hogy jövő hónapban én is ezt próbálom, hogy legalább azon ne kelljen vacillálni, hogy nincs ovu vagy csak a teszt vacak?

márc. 1. 10:52
 62/105 anonim ***** válasza:

Amugy vicces, mielőtt pozitívat teszteltem első gyerkőcnel, menstruáció előtti napokban barnaztam (28 es 35 nap között volt a ciklusom) 28.napon mondom oke, teszteljünk es engedjük el ezt a hónapot is... Erre ott viritott a második csík🙈

Nekem a szurka most a cisztam lehet, tüneteket nem is figyelem. Igazából elsőnél is 6-8 hét közt volt hányingerem es alig tudtam felkelni, ezen kívül semmi.

Én amugy akartam szülni és közbe még mindig terhesnek maradni, mert imádtam az egészet, ugy ahogy volt. Semmi trauma nem ért, még szülésnél sem😊

Szerintem az új érzékenyebb, hiaba 20as mindkettő. Bár ugye az olcsó is kihozta reggel az ovut. Ez amugy Livsane teszt, lehet majd ebből veszek terhessegit is😁

Amugy siman lehet hogy körbe lőtted az ovudat

márc. 1. 15:27
 63/105 A kérdező kommentje:

Én a másodikkal véreztem rendesen pozitív teszt után. Azt hittem, hogy ez biztos vetélés. De semmi baja nem volt hál istennek, tökéletes kicsi fiú.

A sárgatest is okozhat szúrkát, nekem is végig görcsölget, szúrogat, húzódik, mindent csinál a hasam a luteális fázisban. Első baba előtt mindig éreztem, hogy áhá, most máshogy szúrkál, mint múlt hónapban. 😅 Aztán amikor tényleg pozitív lett, már nem is számítottam rá, hogy pozitív lesz, ott bámultam a tesztet, forgattam, mindent csináltam vele, hogy ez tud két csíkot is mutatni. :D

Én nem szeretek terhes lenni. Az első kettővel 14 hetet hánytam, mindkétszer kellett infúzió is, nagyon durva jóslóim voltak az utolsó pár hétben, volt, hogy éjszakákat hánytam végig a fájdalomtól. Az elsőnél a szülés nagyon hosszú volt, 24 óra vajúdás, a második viszont az első jeltől számítva 5 órán belül megvolt, a folyosón sikerült megszülni, mert nem jutottam el a szülőszobáig. :D A második szülés nagyon jó élmény volt, két fájás közt végigröhögtük az egészet a férjemmel. Csak ott meg a varrást szúrták el, mennem kell majd újravágatni, mert azóta is fáj.

Persze, persze, biztos van különbség márkák közt. A x-epil 10-es és a Predictor 10-es sem ugyanaz. Egyszer kipróbálnám az 5-öset is, csak tudom, hogy hülyeség ennyi pénzt elkölteni rá. 😅

Ti két babát akartok?

márc. 1. 16:28
 64/105 anonim ***** válasza:

Én az elsőnél semmit nem éreztem, nulla tünet😅 bár szülés előtt a menstruációt sem szoktam, szinte sose volt konkrét tünetem, igy igazából sose kerestem magamon, amíg vártunk rá 😊

Az nem lehetett kellemes, igy megertem, hogy miert nem szeretted az állapotot. Nekem a kisfiam 4 óra alatt megvolt mindennel együtt, gyors szülés volt. És a dokim megvigasztalt, hogy a második még gyorsabban jöhet, szóval lehet ebből még itthon szülés is ha úgy hozza a sors😁

Van 5-ös teszt? Na levagyok maradva, nem is hallottam még róla.

Összesen 2 gyerkőcöt, szóval ha összejön a kisteso, akkor megállunk🙂 valahogy úgy érzem, több gyerkőccel nem tudnék megbirkozni. Nagyon örülnék ha a második terhessegem (remélem hamarosan) is olyan pozitív lenne, mint az első 😊

Ti terveztek még gyerkőcöt?

márc. 1. 16:37
 65/105 A kérdező kommentje:

4 óra, úristen, de irigyellek. Lett sérülésed? Én egészen otthon vagyok az otthonszülés témában, csak mert érdekel, nem akarok itthon szülni, azt hittem, elképzeltem, hogy milyen lenne, de élőben borzasztó ijesztő volt egyedül szülni. Teljesen be voltam pánikolva, hogy fejre esik a gyerek, és baja lesz. Képezd ki a férjed dúlának, biztos, ami biztos. 😅

[link]

Aha, ez még azt is kimutatja, ha tüsszentesz egyet. :D

Ahogy hallottam egy ember különböző terhességei elég hasonlóak, úgyhogy valószínű, hogy a tied is az lesz. 😊

Nem, nem, 3 gyerekkel is kész mini bölcsi lesz a ház. Gyerekkorunk óta annyit akartunk. Kettővel most azt érzem, hogy nehéz, de azért bőven bírom, a harmadikkal szerintem a határaimat fogom súrolni, de nagyon fogok igyekezni, hogy ne szenvedjék meg, hogy anya babázni akart. Anyósom viszont már most követeli a negyediket. :D Mondtam, hogy én 3 után elköttetem magam.

márc. 1. 16:50
 66/105 anonim ***** válasza:

Szerencsére nálam nem lett semmi, meg protokollbol vágtak es a varrasom is szép lett. Viszont a kisfiam annyira lent volt az utolsó időszakban, hogy ő nyaki asszimetriaval született, aminek még most is vannak "tünetei". Későn kezdett rendesen enni és még nem beszél, csak sajat nyelvén.

Most felcsigáztál ezzel a teszttel🙈

En szerintem a 2vel is a hataron leszek, de férjem mindig mondja, hogy a kicsikenk kezdő szett, mert összességében könnyű vele. Nagyon mobilis és igazi szeretet gombóc😊

Biztos nálunk is bekérdezik majd a harmadikat,de köszönöm szépen, örülök ha a második összejön😁

Amikor szültem nagyon sok 4 gyerekes volt, vagy még több. Meg is lepődtem, mert többnyire azert 3 gyerkőcnél megall a többség

márc. 1. 17:54
 67/105 anonim ***** válasza:

Most nézem hogy 2db teszt van benne, igazából igy annyiba kerül, mint a Predi.

Azt hiszem meggyőztem magam😅

márc. 1. 18:01
 68/105 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt tegnap találtam. 10es, viszont elvileg 8 nappal korabban kimutatja, nemtudom mennyire megbizhatoak, de felcsigazta a fantáziám

márc. 2. 08:15
 69/105 A kérdező kommentje:

Mennyi idős a kisfiad? Nekem sem nagyon eszik a lányom, és leginkább babanyelven magyaráz, pedig ő utolsó pillanatban illeszkedett be.

Én is ugyanezt láttam, hogy nagyon sok tervezett 4 gyerekes volt másfél éve. De 4 gyerek már borzasztóan sok. Új kocsit kell venni hozzá, nagyon nagy házat. Vagy legalábbis mi ragaszkodunk a saját szobához, és most vettünk egy 4 hálós házat, úgyhogy biztos nem lesz több gyerek. :D Na meg figyelni sem lehet annyira.

Patikatton a Predi valami 800 valamennyi forint. Én is néztem ezt a Biosynexet, biztos nem rossz. 10. dpon is csak valami 59% az esély, hogy mutatják ezek a sikeres terhességet, úgyhogy annál előbb úgysem érdemes, de 10. dpora ez nagyon jó lehet. Tízes és tízes közt is lehet nagy különbség.

márc. 2. 09:33
 70/105 anonim ***** válasza:

Most 28 hónapos, úgyhogy mi már jarkalhatunk vele jobbra-balra, ugye védőnői tanácsra.

De van egy fejlesztés amit nagyon szeret (tsmt alapon) oda heti szinten megyünk , viszont ahol nem erzi jol magat, oda nem visszük.

Mi egy szobaba alszunk még🙈 viszont mi is ugy szeretnénk, hogy legyen külön szoba nekik. Mi még vásárlás előtt állunk, de nem kapkodjuk el, még nem jött szembe, amit keresünk😁

Pont onnan rendeltem most. Megrendelt amit linkeltem, illetve egy digi clearbluet, mert ott olcsóbb mint mashol es kivancsi vagyok.

Nekem mára leereszkedett a mehnyakam, zárt es szilárd. Egy részem nekem ugy érzi, hogy nem sikeres a hónap.

Múlt hónapban es egészen máig végig fent volt a mehnyakam, ami azért fura volt.

Neked volt beágyazódási pecsételés a kicsiknel?

Nekem anno 3-4 napos mini barnazas volt nemvart előtti napokban (5-6.het körül többször, onnantol kaptam progit 12.hetig)

márc. 2. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!