Ez az ovu teszt már pozitív?
Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)
Ugyan így vagyok, mint te es a tesztek csak idegesitenek🙈 naptár szerint 2 nap múlva lesz ovu, ami testi tünetek alapján bejohet.
Délelőtti tesztjeim tovabbra is egyértelműen 2 csíkos negatív.
Délután mindent ugy csinálva ahogy kell, halvány 2 csíkos. Pedig ugye elvileg a délutáni lenne a mérvadó.
Úgyhogy most már csak kíváncsiságbol folytatom, hogy bejon-e naptár szerinti😅
Jövő hónapba én se veszek mar tesztet, maximum ha marad azokat középidobe megcsinalom. Most végigcsinalom, de a testi tünetekbe jobban bizok😁
Amugy férjemmel nem a teszt alapján vagyunk együtt, igazából a pozitívabbnak tűnt teszt óta majdnem minden nap vagy kétnaponta, ahogy jól esik. Ma vagyok a 16.ciklus napon, naptar szerint 18.napon várható az ovu.
Jövő hónapba én inkább a rendszeres együtt töltött időre hajtok, örülnék ha kicsikém betartana azt a jó szokásat, hogy legkésőbb este 9kor kidol és akkor van időnk🙈
Mi próbálunk rendszeresen együtt lenni babától függetlenül is, de valóban nem könnyű gyerek mellett. Az enyém mostanában 10-fél 11-kor fekszik, és 6-kor kel. Nem egy vágyfokozó gondolat, hogy alvás helyett lehetünk együtt. 😅
Nekem tegnap már full negatív volt, semmi nem látszott. De pozitív soha nem lett. És tegnap véget értek az ovus tünetek is, úgyhogy ha volt valami, akkor az tegnapelőtt volt szerintem.
Neked ma kéne lennie ovunak. Lett pozitív?
Akkor nekem szerencsém van, mert este 9-től reggel 9ig alszik a gyerkőc, igy viszonylag volt időnk egymasra😁
Drukkolok, hátha igy is össze jött a baboca😊
Naptár szerint ma lenne, a délelőtti ugyan ugy 2 csíkos volt, talan egy lehelletnyivel erosebb mint a tegnapi de negatív.
Most vettem Livsane ovu tesztet, délután megnézem mindkettővel. Mindegyik 20ml,de hátha akad különbség
Együtt voltunk így is, csak nem aludtunk. :D
Uhh, szurkolok, kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az új teszt. Én is 20-asat használtam. Lehet, hogy érzékenyebb kellett volna nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!