Ez az ovu teszt már pozitív?
Ez az első ovu tesztes hónapom, de ez a teszt egy hulladék, és hiába annyi ideig tartom a vizeletbe, amennyit ír, ilyen rózsaszín a háttér. Eddig sokkal halványabbak voltak a tesztek, ez az első ami ilyen erős. Ez már pozitív? Köszi, ha tudsz segíteni! :)
Te amúgy már középidobe vagy?
En amugy leginkább azert kezdtem el tesztelni plusz önvizsgálat, hogy lássam ténylegesen mikor van. Viszont ezek alapján lehet ciklus elején. Persze még van időm es lehet a teszt volt rossz, olvastam most olyat is hogy az érzékeny lh tesztek tudnak fals pozitívat adni, mivel annyira érzékeny.
En majd a normál erősségűt akarom így kipróbálni, ha ez elfogy
Nekem is megjottek az ovus tünetek, de azóta sem volt pozitív tesztem viszont jol látható 2 csíkos negatív🙈 igazábol nekem fura, hogy menstruáció ota mindig 2 csíkos, valószínűleg nem nagyon süllyed le az lh szintem. De mar csak kíváncsiságbol tesztelek, együtt vagyunk férjemmel amikor jól esik, ez a hét és jövő het eleje lehet termékenyebb naptár szerint. Aztan majd március elején/ közepen kiderul😊
Majd délután tesztelek ujra, azert kivancsi lennek mennyire egyezik vagy nem egyezik a naptár a teszttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!