Nem jött meg a havim.Vehetek tesztet? 19/l
Figyelt kérdés
Légyszives ne kővezzetek meg. Buliztam, és hát megismerkedtem egy sráccal, akivel hát összefeküdtünk. Sajnos annyira részeg voltam, hogy nem emlékszem semmire. Viszont egy jó ideje nem jött meg. Menjek venni tesztet?
Legszíves, csak normális válaszok jöjjenek.
2023. dec. 5. 22:38
61/64 anonim válasza:
Aza vicces hogy ti egymás csesztetitek a kérdező meg jót röhög rajtatok!
62/64 anonim válasza:
59! Hagyjuk szerintem, teljesen feleslegesen mondjuk neki szerintem 😂
61!
Igazad van, totál. Bár a kérdező meg jól eltűnt a lakásárak, nettó fizuk, közmunka és egyéb fincsi beszélgetés közben 😂
63/64 anonim válasza:
ha a ez után ír valaki még valamit ,az egy évtizeden át balszerencsés lesz, elveszít egy fontos dolgot az életében, és váratlan dolgok fognak történni az életében. én a helyedben nem kockáztatnék.
64/64 anonim válasza:
"ha a ez után ír valaki még valamit ,az egy évtizeden át balszerencsés lesz, elveszít egy fontos dolgot az életében, és váratlan dolgok fognak történni az életében."
Nem hiszek az ilyen hülyeségekben. Bocs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!