Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2. Hónap clostilbegyt-es...

2. Hónap clostilbegyt-es kúrát csináltam végig eredménytelenül. Van értelme próbálkozni még egy hónapot vagy inkább próbáljam meg az inszemináciot?

Figyelt kérdés

Petevezeték átjárhatósági és méhtükrözésem volt ott mindent tökéletes volt.

Ir-em van amire gyógyszert szedek és dietázok és egy minimálisan magas prolaktinom amikre szintén gyógyszert szedek.

Mindegyik clostis hónapban volt 3-4 tüszőm kaptam mellé tüszőrepesztő injekció és progeszteront is.

jan. 29. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Régen 2 hónap után tartottak pihenőt. Még legalább 2 hónapig hatása van a clostynak. Sokan akkor szoktak sikerrel járni.

Nekem IR és ahshimotó volt helen. A vlosty alatt az IR-ről még nem tudtam...baba nem lett.

Amikor kiderült az IR fiéta és gyógyszer után 3.hónapban terhes maradtam.

Párodat vizsgálták? Lehet nála vana a gond.

jan. 30. 06:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Én is hasonló cipőben járok, csak letrozolt szedtem és nincs ír, "csak" pco szerkezetű petefészkem. Mai teszt negatív, még van hátra 3 nap progeszteron, nem tudom utána mit csináljak. Nincs már kedvem tovább orvoshoz járni és marokszámra gyógyszereket szedni 😪

Írj majd, hogy te hogy döntöttél

jan. 30. 08:11
 3/6 A kérdező kommentje:
1. Kérdező: A férjem eredményei tökéletesek lettek ezzel nincs gond.
jan. 30. 14:37
 4/6 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló:

Mi belevágunk az inszeminációba.Nem szeretném húzni az időt mert még ki tudja mi jön közbe a babaprojektbe és csak megy az idő és én se leszek fiatalabb és 2 babát szeretnénk majd. Nincs garancia rá, hogy a második baba könnyen fog jönni.

jan. 30. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se sikerült 2 kúrával,annyi különbséggel,hogy nekem nem is csinált peteérést sem. Nagyon elkeserítő és rossz érzés,kb utálom a testem,hogy képtelen megfoganni egy baba bennem.
jan. 30. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:

#4, jól döntöttetek. Nekem már van egy gyerekem, kistesót szeretnénk, de ha nem lesz, feladom. Ha nem lenne a kisfiam, bizonyára mi is az inszem felé hajlanánk.

#2 vagyok

jan. 30. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!