Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg a havim.Vehetek...

Nem jött meg a havim.Vehetek tesztet? 19/l

Figyelt kérdés

Légyszives ne kővezzetek meg. Buliztam, és hát megismerkedtem egy sráccal, akivel hát összefeküdtünk. Sajnos annyira részeg voltam, hogy nem emlékszem semmire. Viszont egy jó ideje nem jött meg. Menjek venni tesztet?

Legszíves, csak normális válaszok jöjjenek.

2023. dec. 5. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim válasza:
63%
Nem!!!!🤨
2023. dec. 6. 15:50
 42/64 anonim ***** válasza:
91%

Igen, lehetsz terhes.

Sőt, elkaphattad az AIDS-t Trippert, Kankót, HPV-t stb...

Tök jó, hogy nem mennél abortuszra, akkor gondolom van megtakarításod, külön élsz a szülőktől, és van olyan munkahelyed, ahol megvan a legalább nettó 600, hogy legyen elég GYED-ed a gyerek és saját magad eltartására.

2023. dec. 6. 16:14
 43/64 anonim ***** válasza:
2%
42-es, erős túlzás, amit írsz, remélem tudod.
2023. dec. 6. 20:28
 44/64 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett a teszt eredménye?
2023. dec. 6. 21:40
 45/64 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett kérdező? :)
2023. dec. 7. 06:55
 46/64 anonim ***** válasza:
63%

43as, miért lenne túlzás?

1 gyerekem van, albérletben élünk

albérlet:220 ezer(Budapest, 13. kerületi 64nm-es átlagos lakás)

rezsi ebben a hónapban:54 ezer

választható védőoltás ebben a hónapban:35 ezer

tápszer.28 ezer

pelenka, popsitörlő, popsikérm:18 ezer

És még nem vettünk ruhát se magunknak, se a gyereknek, nem voltunk programon, nem voltunk betegek stb.

2023. dec. 7. 12:07
 47/64 anonim ***** válasza:
21%

46! Albérlet 220ezer???

A saját lakásom részlete 26ezer/hó! És 2 év múlva lejár a hitel.

Jézusom..abból új lakást vennél...

Tápszer meg egyáltalán nem biztos, hogy kell.

A lányom egy deka tápszert nem evett. Sem tejpépet,se tejitalt.

2023. dec. 7. 13:12
 48/64 anonim ***** válasza:
45%

47es igen új lakást is vehetnék, ha lenne hirtelen 20-25 millió ne adj isten 30 millió önerőm. Jó hogy mondod, ez eddig eszembe se jutott, megyek is a Tescoba lakást venni. Ezért van mindenkinek saját lakása már az országban igaz?

És igen, nem tudom te hol élsz, Budapesten ennyi egy viszonylag élhető albérlet 3 főre, viszonylag jó környéken(ha lemegyek a sarki boltba haza is tudom vinni minkét vesém pl)

Igazad van, nem biztos hogy kell táp, akkor 6 hónapot spórol. Viszont a minőségi alapanyagoknak, amiből főzünk, ha hozzátáplálunk, ára van. Jó, tudom lehet venni a tejszeletet, meg a hálós mandarint is a 7 hósnak.

A mai világban, ha normális körülményeket szeretnénk, bizony kell nettó 600 ezer fizetés. Ha a kérdező egyedülálló, akkor egymagának, ha párja van akkor összesen. És akkor még nem fogja futni olyan luxus dolgokra mint új könyvek, minőségi fejlesztő játékok, baba-mama klub stb.

2023. dec. 7. 14:20
 49/64 anonim ***** válasza:
26%
48-as.Te elég nagylábon élsz...
2023. dec. 8. 06:51
 50/64 anonim ***** válasza:
6%

49es, miért élnék nagylábon? Jártál mostanában boltban? Kenyér 1200, sajt(nem a gumi sajt utánzat) 4000, egy kiló paradicsom 2800 stb...

Most beteg volt a gyerek, patikában 17 ezret hagytunk ott.

Persze tudom, lehet úgy is gyereket nevelni hogy mindenre algopirynt kap(igen tudom, nem szabad de occsó) meg kicsapod az utcára játszani, minek bármilyen fejlesztő játék, még a végén viszi valamire.

2023. dec. 8. 07:02
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!