Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg a havim.Vehetek...

Nem jött meg a havim.Vehetek tesztet? 19/l

Figyelt kérdés

Légyszives ne kővezzetek meg. Buliztam, és hát megismerkedtem egy sráccal, akivel hát összefeküdtünk. Sajnos annyira részeg voltam, hogy nem emlékszem semmire. Viszont egy jó ideje nem jött meg. Menjek venni tesztet?

Legszíves, csak normális válaszok jöjjenek.

2023. dec. 5. 22:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:
És csak megy tovább az okoskodás. Ráadásul egymás imádatával, mert majdnem mindegyik 100%-os. Egyedül talán "gabor49" és a #11-es írt számomra elfogadható választ, a többit mind-mind leírom, illetve megvetem a gúnyos hangnem, illetve az oktató, nyomokban agresszív stílus miatt. A másik kettőnek hálás vagyok
2023. dec. 6. 14:57
 32/64 anonim ***** válasza:
98%
#31! Bizony. Ilyen az, amikor mindenki szembejön az autópályán 😁 De gondolom, ez neked nem lehet ismeretlen, hisz valahogy elérted, hogy 15%-os vagy az oldalon. Csak nem trollocska?😉
2023. dec. 6. 15:05
 33/64 anonim ***** válasza:
97%
Az nem okoskodás, hogy szólunk, ha annyit sem tudsz, hogy lesz a terhesség, akkor ne vállalj gyereket. Gondoltál arra, hogy inkább magadba nézz?
2023. dec. 6. 15:09
 34/64 A kérdező kommentje:
#33 Nektek kéne inkább, mivel egzakt, megválaszolható kérdésre, amely nem olyan mint pl.: a politika, hogy mindenkinek van saját véleménye, saját vágyvezérelt okoskodásaitokat is leírjátok, ahelyett, hogy azt írnátok csak ami a lényeg, lásd, amit már korábban leírtam ("lehetsz terhes/nem lehetsz terhes.") Válaszomat már megkaptam, csak ezeket is el kell viseljem hozzá.
2023. dec. 6. 15:23
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

Elárulok egy titkot: ha csak nem vagy benne 100%-ig biztos, hogy nem szexeltél (sehogy!!!, azaz nem juthatott élő spermium a hüvelyed közelébe), akkor lehetsz terhes bármikor, akár védekezés mellett is.

Innentől kezdve, ha számodra az lett volna a hasznos válasz, hogy "Lehetsz terhes", akkor tényleg gondok vannak nálad...

2023. dec. 6. 15:28
 36/64 A kérdező kommentje:
#35 Köszönöm a válaszod.
2023. dec. 6. 15:31
 37/64 anonim ***** válasza:
97%
Tehát annyi a kérdésed, hogy védekezés nélkül szexeltél és lehetsz-e terhes? Biológia órán részt vettél? Vagy mit nem ertesz?
2023. dec. 6. 15:33
 38/64 anonim ***** válasza:
87%
Fáj neki, hogy rávilágítottak, milyen buta.
2023. dec. 6. 15:38
 39/64 anonim válasza:
0%

Ti hogy beszéltek egy nővel? Undorítóak vagytok, melegként mondom!

17/F

2023. dec. 6. 15:45
 40/64 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Igyál egy kicsit, mindjárt könnyebb lesz elviselni a bunkó válaszokat. Elvégre olyankor az se zavar, ha idegenek ürítenek beléd, nem igaz?😉

Apropó, honnan tudod, hogy csak egy pasi ment át rajtad? Hát, ki emlékszik már arra?

2023. dec. 6. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!