Nem jött meg a havim.Vehetek tesztet? 19/l
Légyszives ne kővezzetek meg. Buliztam, és hát megismerkedtem egy sráccal, akivel hát összefeküdtünk. Sajnos annyira részeg voltam, hogy nem emlékszem semmire. Viszont egy jó ideje nem jött meg. Menjek venni tesztet?
Legszíves, csak normális válaszok jöjjenek.
12: nem, nem vernek es nem is vertek, mar reg nem lakom otthon. Nyaklevest a veressel ne mosd ossze, ez az egyik. Masreszt meg mindig te vagy bajban, hisz te fekszel ossze hullareszegen egy vadidegen alakkal egy buliban. Ha ahhoz nagylany voltal, tesztet csinalni es aztan a kovetkezmenyeket vallalni is legyel az. A szuleiddel meg tenyleg jo volna ha beszelnel, ki mas segithetne rajtuk kivul?
#10. voltam, lehet megint lepontozni meg visszaszajalni valamit, csak az nem visz elorebb, az ido meg surget.
Akkor kellett volna pánikolni, amikor s.ggrészegre ittad magad és összefeküdtél egy idegennel.
Én egyáltalán nem sajnállak, legfeljebb a gyereket, ha lesz.
Igen, nyilvan lehetsz terhes, vehetszt tesztet, szerencsére nem Iq-hoz kötött a vásárlása. De ha ehhez itt kell közvélemény kutatást végezned, józanul se kéne dugnod.
Igen, inkább szánni való van egy ilyen ,,nőn". Nem elég, hogy öntudatlanul, védekezés nélkül kefélsz, képes lennél kiszúrni szegény gyerekkkel, hogy még meg is tartanád. Pont egy gyerek hiányzik neked.
Eddig amúgy nem jutott eszedbe, hogy meg kéne jönnie? Mit jelent az a jó ideje?
"Én kérek elnézést, hogy nem hagyom, hogy bárki odáig eljusson, hogy az emberi méltóságomban oly módon megalázzon, hogy fizikailag bánt. Ott ütnék vissza azonnal, nem érdekel ki az!"
Akkor legközelebb bacsüld annyira a saját emberi méltóságod, hogy nem dobod oda akárkinek...
De oké, nem kövezlek, csak remélem jó lecke volt. Mert ilyen helyzetben nem csak a gyerek a kérdéses. Fincsi betegségeket is össze lehet így szedni, köztük gyógyíthatatlanokat is.
Vegyél tesztet, drogériában is lehet kapni, mestruáció elmaradása után már ki tudja mutatni.
Miből gondoltad, hogy nem lehetsz terhes?
Ha ez felmerült benned, akkor vagy kimaradt még valami infó a tegnap esti "ótvar fogalmazásból", vagy 19 éves létedre nem vagy tisztában az emberi szaporodás alapjaival.
Ha az előbbi, akkor nem késő pótolni, hátha mégsincs akkora okod aggódni...
Nem akarsz abortuszt? Ne röhögtess már.
Olyan hülye vagy, hogy még azt is gyakorin kell megkérdezned, vegyél-e tesztet mikor feltehetően védekezés nélkül szexeltél és nem jött meg a menzeszed. Ennyi ésszel, hogy akarsz egy gyereket felnevelni?
És ki fogja eltartani, anyád-apád? Mert gondolom, neked semmi bevételed 18 évesen, és egyedülálló pánikbeteg huszonéves anyaként nem is lesz.
Pszichológus kell neked, nem gyerrk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!