Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki sok év után abba hagyta a...

Aki sok év után abba hagyta a fogamzásgátlót, hogy alakult a menstruációja a későbbiekben?

Figyelt kérdés

Kimaradt-e pár hónap, több napig vérzett utána, görcsösebb volt stb..

Tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

jan. 29. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elsö tablettamentes hónap végén a tabletta elötti 25 napos ciklus szerint jött meg, ettöl kezdve ugynolyan szabályos volt, mint korábban és egyébként sem volt semmi eltérés.
jan. 29. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 28 napra jött meg, ahogy kellett és szintén semmivel nem volt másabb. A 2.már nem jött meg, mert terhes lettem.
jan. 29. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ~1 évig össze-vissza jött meg. Volt, hogy 2 hétre, aztán kimaradt 2 hónapig, aztán megint 1 hét eltéréssel jött 2x, majd megint 40 napra, szóval totál kiszámíthatatlan volt. Nem akartam még babát, csak abbahagytam a tablettát, mert folyton elfelejtettem szedni meg egyébként is mindig migrénes voltam tőle meg gombásodtam, szóval na. Aztán nőgyógyász írt fel valami gyógynövényes bogyót, onnantól kezdve rendbe jött, úgy-ahogy, de azért tökéletes nem lett, mindig volt pár nap ingadozás a ciklushosszban, 25-30 napok között váltakozott, sokszor volt barnázás előtte, stb. Mondjuk a teherbe esést olyan nagyon nem akadályozta, nem is segített, de azért 9. hónapra már teherbe estem az elsővel, mindenféle egyéb közbenjárás nélkül, szóval.. hurrá? :D

Az biztos, hogy a lányaimnak nem fogom szorgalmazni a tabletta szedését. Nekem most spirálom van, azzal meg vagyok elégedve, de az tuti, hogy többet bogyót nem szedek.

jan. 29. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én valószínűleg kivétel vagyok, mert mielőtt szedni kezdtem borzasztóan rendetlen ciklusaim voltak (23-40 napos ciklusok), szedtem kb. 10 évig (volt közben 1 szünet és gyógyszert is váltottam Triodena-ról Lyndinettre) és utána 28 napos, szinte órára pontosan érkező havi vérzésem lett egészen a pre-menopauzáig. De amennyire látom/olvasom ez a ritkább.
jan. 29. 20:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem az utolsó szem után jelentkezett még ugye a megvonásos vérzés, utánna a rendes menstruáció kb 30-35. napon aztán pedig beállt 28-29 napra. 6 évig szedtem előtte.
jan. 30. 06:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!