Létezik, hogy fogamzásgátló mellett is össze vissza jön meg a menzeszem? Így teherbe is eshetek?
Hát két hétig vérezni qurvára nem normális.
Beszélj a dokival.
Az elsőnek igaza van, egy jól működő gyógyszer mellett nincs semmilyen vérzés, amikor szeded, viszont jön a megvonásos vérzés, mikor szünetet tartasz.
A két hét vérzés biztos nem normális, de nem tudom, hogy mire utalhat, keresd fel a dokit, aki kiírta.
(Nekem hóközi pecsételésem kezdett lenni sok év szedés után, akkor azt mondta a doki, hogy lehet, hogy már kevés nekem az a hormonmennyiség, váltani kellene. Ebből nekem józan paraszti ésszel az következett, hogy nem véd biztonságosan, de én végül így abba is hagytam a szedést, nehogy gyógyszer mellett jöjjön a baba 🙂).
Nem slinda véletlen? Zlyndát írtál. De gyanítom ez a magyar megfelelője rákeresve.
Nekem ez a gyógyszer beállította a vérzésem úgy, hogy 2 hét vérzés, 1 hét szünet. 2hét vérzés, 1 hét szünet....
4levél után abba is hagytam. Akkor kerestem fórumokat, csak rosszat olvastam erről a gyógyszerről.
Köszönöm a válaszokat, mindenképpen orvoshoz fogok menni.
Nem írtam el Zlynda a neve nálunk.
Válasz 7
Köszi, biztosan abba fogom hagyni, hormon probléma miatt írták fel, nem szerettem volna így védekezni, hát nem igazán segített a problémán sőt inkább ártott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!