Miért ilyen furcsa most a menzeszem? Ugye ez nem lehet a terhesség jele?
Sziasztok! Fogamzásgátlót szedek, mindig szerdán délután vagy csütörtök reggel szokott megjönni. Ma meg is jött, viszont elég furcsa, mert a szokásosnál jóval kevesebb vér jön. Olyasmi, mintha pecsételő vérzés lenne. Olyankor jön jobban, ha elmegyek pisilni. Olyankor a wc papíron mindig látok halvány vörös / rózsaszínes vérfoltokat. A hasam viszont úgy fáj, mint általában a menzesz első napján. És reggel csináltam tesztet is, negatív lett.
Azért aggódok, mert ugyan szedek tablettát, de az egyik szemet nem a megfelelő időben vettem be, ezért óvszerrel védekeztünk, viszont az aktus végén láttuk, hogy elszakadt... (Ez 16 napja történt)
Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez teljesen normális menzeszkor és nem baba van a dologban?
Nem hiszem, hogy babát vársz, ha megjött és negatívat teszteltél. A mennyiség változás bárminek betudható (stresszesebb időszak, máshogy étkeztél, stb.).
Minden esetre tesztelj egyet még hétfőn is, de szerintem nincs mitől aggódnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!