0. dpo mikor van?
Figyelt kérdés
Január 27-én 22:30-kor lett pozitív LH tesztem. Éreztem is az ovulációs tüneteket amit szoktam ilyenkor. 28-án reggel 6-kor még pozitív volt, 17 óra körül szintén. Az este 8 körüli teszt már halványabb volt, mondhatni negatív. Ilyenkor a 28-a számít 0. dpo-nak, vagy az már az első, mert 27-én is pozitív lett az LH teszt? Előre is köszönöm a segítséget!tegnap 13:11
1/4 anonim válasza:
28. a nulladik, az utolsó pozitív nap az ovuláció napja.
2/4 anonim válasza:
A pozitiv teszt utan 72 oraig van tuszorepedes az azt jelenti hogy akar 29. En is lehetett ovu..
3/4 anonim válasza:
Ezért kellene napi egyszer azonos időben nézni. De igazából napra pontosan nem lehet tudni.
Alapvetően délután kell csinálni.
Pozi tesztes nap az lh csúcs
Másnap az ovu ez a nulladik nap
Harmadnap az 1.dpo
Ez az alap számítás. Ebből ugye átcsúszhat harmadnapra az ovu, amit ugye nem lehet tudni. Tehát 1 nap eltérés mindig lehetséges.
28-án délután még pozi volt a teszt, így nagyobb az esély, hogy másnap lett ovud. Én 29-re raknám a nulladik napot.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, tudom, hogy naponta egyszer ajánlott tesztelni, de nemrég volt egy spontán vetélésem és azóta ez az első hónap, hogy próbálkozunk. Ez az első alkalom, hogy LH teszteket próbálok és nagyon nem szerettem volna lemaradni az ovuról. (Tudom, ennek ellenére a napi egy teszt is kimutatta volna, de annyira vágynánk már a babára és ilyenkor ez dolgozik bennem.:)
tegnap 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!