LH-csúcs/ovuláció -mikor?
Sziasztok!
Mikorra mondanátok az LH-csúcsot és az ovulációt?
Érdekes, alhasi fájdalmam vasárnap délután és hétfőn reggel volt (lehet, hogy ettől függetlenül)
R=reggel
D=délután (17-18h)
Köszi a segítséget!
Viszont ma is erős a tesztcsík, nem nagyon látok különbséget a hétfő-kedd-szerda délutáni tesztek között.
Volt itt valakinek ultrahangos cikluskövetése ilyen plateau jellegű (több napig pozitív) LH csúcs mellett, amin látszott, hogy mikor volt ovulációja?
Inozitolnak lehet erre hatása?
Így viszont kevésbé érzékeny tesztet kell használj....ez a ciklus így ilyen szempontból kuka.
Pl nekem a 25-ös LH testt soha nem lett pozitív, a 15-ös meg 5 napon át az volt. 20-as mutatta jól.
Mivel pozitívak így ez lesz a ludas. Az a jó teszt amelyik maximu 2 napot pozitív.
A későbbiekre tekintve nekem volt azzal is tapasztalatom, mikor nem volt ovum. Akkor kb ovutól mensiig pozitív közeli volt folyamatosan a tesztem.
Azért magát a ciklust ne temesd, csak sajnos most a tesztek nem segítenek megállapítani mikor van ovud. Ha voltatok együtt, lehet baba is a vége :)
Találtam olyat, igaz csak angolul, hogy kb 20%ban létezik normálisan plateau jellegű LH csúcs is, amikor több napig pozitívak a tesztek.
A ciklusom elején és végén ezek a tesztek általában elég halványak, csak a csúcsnál ugranak ki, most 3 napig. Eddig 2 volt a maximum. Lehet, hogy az inozitol kavart be, vagy csak ez egy ilyen ciklus.
Vasárnap és kedden voltunk is együtt, de ha ez későbbi ovut jelent, lehet, hogy érdemes még szorgoskodni :)
Hát kb 14 éve olvasgatok a témában pont ilyet egyébként nem olvastam. De mindig van tovább :)
Mondjuk tartom magam hozzá, hogy egy kevésbé érzékenyt használj, mert a legtöbb tesztet pozi közeli. Alap esetben nem szokás ennyire erősnek lennie. De figyelgesd meg próbálgasd, de szorítok, hogy ez a ciklus a tietek legyen és ne kelljen továb a tesztekkel vacakolni :D
Köszönöm a szurkolást! :)
Már nem szeretnék sokáig tesztelgetni :)
Ez volt az előző hónap, a halványakat vettem negatívnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!