Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » LH-csúcs/ovuláció -mikor?

LH-csúcs/ovuláció -mikor?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mikorra mondanátok az LH-csúcsot és az ovulációt?

[link]

Érdekes, alhasi fájdalmam vasárnap délután és hétfőn reggel volt (lehet, hogy ettől függetlenül)

okt. 15. 17:51
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

R=reggel

D=délután (17-18h)

okt. 15. 18:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Kedd délután, az a legerősebb az az lh csúcs, szerda lesz az ovu. Kedden kell együtt lenni.
okt. 15. 18:41
 3/12 A kérdező kommentje:

Köszi a segítséget!

Viszont ma is erős a tesztcsík, nem nagyon látok különbséget a hétfő-kedd-szerda délutáni tesztek között.

[link]

Volt itt valakinek ultrahangos cikluskövetése ilyen plateau jellegű (több napig pozitív) LH csúcs mellett, amin látszott, hogy mikor volt ovulációja?

Inozitolnak lehet erre hatása?

okt. 16. 17:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Így viszont kevésbé érzékeny tesztet kell használj....ez a ciklus így ilyen szempontból kuka.

Pl nekem a 25-ös LH testt soha nem lett pozitív, a 15-ös meg 5 napon át az volt. 20-as mutatta jól.

Mivel pozitívak így ez lesz a ludas. Az a jó teszt amelyik maximu 2 napot pozitív.

A későbbiekre tekintve nekem volt azzal is tapasztalatom, mikor nem volt ovum. Akkor kb ovutól mensiig pozitív közeli volt folyamatosan a tesztem.

Azért magát a ciklust ne temesd, csak sajnos most a tesztek nem segítenek megállapítani mikor van ovud. Ha voltatok együtt, lehet baba is a vége :)

okt. 16. 17:23
 5/12 A kérdező kommentje:

Találtam olyat, igaz csak angolul, hogy kb 20%ban létezik normálisan plateau jellegű LH csúcs is, amikor több napig pozitívak a tesztek.

A ciklusom elején és végén ezek a tesztek általában elég halványak, csak a csúcsnál ugranak ki, most 3 napig. Eddig 2 volt a maximum. Lehet, hogy az inozitol kavart be, vagy csak ez egy ilyen ciklus.

Vasárnap és kedden voltunk is együtt, de ha ez későbbi ovut jelent, lehet, hogy érdemes még szorgoskodni :)

okt. 16. 17:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Hát kb 14 éve olvasgatok a témában pont ilyet egyébként nem olvastam. De mindig van tovább :)

Mondjuk tartom magam hozzá, hogy egy kevésbé érzékenyt használj, mert a legtöbb tesztet pozi közeli. Alap esetben nem szokás ennyire erősnek lennie. De figyelgesd meg próbálgasd, de szorítok, hogy ez a ciklus a tietek legyen és ne kelljen továb a tesztekkel vacakolni :D

okt. 16. 17:34
 7/12 A kérdező kommentje:
okt. 16. 17:39
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szurkolást! :)

Már nem szeretnék sokáig tesztelgetni :)

okt. 16. 17:40
 9/12 A kérdező kommentje:

Ez volt az előző hónap, a halványakat vettem negatívnak

[link]

okt. 16. 17:42
 10/12 A kérdező kommentje:
A cikkek szerint az utolsó pozitív nap az LH-csúcs, az azt követő az ovuláció… azért ezt nem egyszerű elkapni 😅
okt. 16. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!