Nem jött meg a havim.Vehetek tesztet? 19/l
Légyszives ne kővezzetek meg. Buliztam, és hát megismerkedtem egy sráccal, akivel hát összefeküdtünk. Sajnos annyira részeg voltam, hogy nem emlékszem semmire. Viszont egy jó ideje nem jött meg. Menjek venni tesztet?
Legszíves, csak normális válaszok jöjjenek.
Látszik, hogy eszed nincs sok, így muszáj a pénzre felvágni :)
Ráadásul undorítóan személyeskedsz, valószínűleg rád is inkább pénzt fordítottak szüleid, ahelyett, hogy normális embert neveltek volna belőled...
Érdekes, az hogy te személyeskedsz azt lehet? Ne irigykedj hogy nekünk futja albérletre, ne a 20 évvel ezelőtt felvett hiteled törlesztőjére verd magad, hanem nézd meg most mennyi a hitel, ha normális helyen akarsz lakást venni. Jelentgesssél csak, a minimálbéres életedben úgysincs nagyobb öröm:-) Én vagyok a tanulatlan és buta? Nem az aki elkezdet belekötni a másikba csak mert más az értékrendje és azért dolgozik hogy ne egy világvégi putriban éljen?
Légyszi könyörgöm jelentsd ezt is:-) Más örömöd úgysincs mint más emberre irigykedni:-) :-)
#56 hát erre nem lennék buszke a helyedben,hogy más zsebét tömöd százezrekkel, neked meg semmid nincs :D
Mi 2 évvel ezelőtt vettünk 97 nm-es felújított családi házat 80 ezres törlesztővel Pest megyeben, 30 percre Budapesttől.
Tudod lehet okosan is csinálni, hiába jartatod szád, igen, még mindig te vagy a buta :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!