Nem jött meg a havim.Vehetek tesztet? 19/l
Légyszives ne kővezzetek meg. Buliztam, és hát megismerkedtem egy sráccal, akivel hát összefeküdtünk. Sajnos annyira részeg voltam, hogy nem emlékszem semmire. Viszont egy jó ideje nem jött meg. Menjek venni tesztet?
Legszíves, csak normális válaszok jöjjenek.
Kérte, hogy ne kövezzétek meg.
Nem tudhatom a mai tinik szokásait ilyen téren, mivel már 35 éves vagyok, csak remélni tudom, hogy a fiam és a lányom nem lesz ilyen felelőtlen ennyi idősen.
De ha még is, bízom abban, hogy hozzám fognak segítségért fordulni.
Az első tesztemet én is 19 évesen vettem az akkori párommal, szóval nem átmulatott éjszaka után, de rá kb 6 évre én is követtem el hibákat.
Vegyél egy tesztet, az megnyugtat, ha negatív.
Viszont ha pozitív ne legyen nem megoldás az abortusz.
19 évesen egy rosszul, vagy jól sikerült éjszaka miatt ne tedd tönkre a saját, az akkori partnered és annak a magzatnak is az életét.
És itt a lényeg a magzat.
Legközelebb ha ilyen hibába esel, akkor az első gondolatod az esemény utáni tabletta legyen
De hogy ez ne forduljon elő többet, gondolkodj előre és használj fogamzásgátlót.
Nem jött meg a havim.Vehetek tesztet? 19/l
Én megengedem. Vehetsz.
Vehetsz.
Nem kell hozzá személyi, IQ teszt pláne, drogériában is lehet kapni.
"Téged vernek a szüleid? Az szomorú, gondolom okkal"
Tökéletes anyajelölt. Empatikus, intelligens, szeretni való. És már tudja, hogy kell nevelni.
Szerintem felesleges a teszt,és időhúzás,ezt írod "Viszont egy jó ideje nem jött meg. Menjek venni tesztet?"
Egészen biztosan terhes vagy,azonnal menj nőgyógyászati ambulanciára,várd ki a sorod,mert simán kicsúszhatsz az abortuszból,ha húzod az időt.Aztán meg elmondod a szüleidnek,hogy hogyan tovább.Mert az egy dolog,hogy nem akarsz abortuszt, de van megfelelő bevételed,munkád, stb,hogy el is tudod tartani magatokat?
Rettenetesen sajnállak különben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!