Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hanyadik ciklusnapon lett...

Hanyadik ciklusnapon lett először pozitív tesztetek? Mikor teszteltél először?

Figyelt kérdés
ma 17:34
 1/10 A kérdező kommentje:
Terhességi tesztre gondoltam
ma 17:34
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Ovu után 8 nappal.
ma 17:37
 3/10 anonim ***** válasza:
48%
Menzesz kimaradása után egy nappal
ma 17:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! És ez hanyadik ciklusnap volt nektek?
ma 17:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
30.ciklusnapont lett halvány pozi. Ez nekem a 10.dpo volt.
ma 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nálam 26. ciklusnapon lett pozitív, akkor volt 11 DPO (ovuláció napja biztos, mert ultrahangos követés volt).

Ez nagyon egyéni, kinek hányadik ciklusnapon lesz pozitív, hiszen az ovuláció napjától függ, hogy milyen hosszú éppen a follikuláris szakasz (ugyanannak az embernek is változó lehet ciklusonként, csak a luteális fix). Valakinek 13-15. napon van épp ovulációja, valakinek meg akár 20. napon, utóbbi esetben 30. ciklusnapon lesz legkorábban pozitív.

Ezért kell DPO-t nézni, vagy késés esetén tesztelni (leghosszabb ciklushoz képest), ha biztosra akarsz menni.

ma 19:02
 7/10 A kérdező kommentje:
6# ezzel tisztában vagyok. Pont ezért kérdeztem a ciklusnapot, mert a legtöbben nem követik az ovut pontosan, és nagyon kevés embernek óramű pontosságú. Ha vki pontosan tudja az ovut és azt is odaírja, az szuper! :) Köszi a válaszokat!
ma 19:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
22
ma 19:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Tupontos 28 napos ciklusaim vannak.

Peteérés után 14 nappal jön a menstruációm.

Késés után egy nappal teszteltem pozitívat, előtte nem próbálkoztam tesztelni, nem akartam stresszelni egy halvány teszt miatt.

ma 19:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
15. ciklusnapon volt ovum, 26. ciklusnapon teszteltem először, pozitív lett. :)
ma 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!