1/5 anonim válasza:
Fáradj át az ezotéria kategóriába, hátha ott tudnak segíteni. Amúgy lehet, hogy holnap, meg az is, hogy soha. Miből gondoltad, hogy itt majd megmondják a tutit?
2/5 anonim válasza:
Nem mindenki ovulál a 14.ciklusnapon.Én a 20.ciklusnapon ovuláltam.Nem vagyunk robotok meg sajnos nem úgy működünk mint a nagykönyvben. Tesztelj mindennap ugyanabban az időben,ne pisilj elötte 2 órával.lefotózod mindennap majd összehasonlítot.Itt ezt most hogy mondjuk meg?
4/5 anonim válasza:
Nekem ilyen a +, ennél ritkán lesz erősebb, ovum van uh val volt követve
5/5 anonim válasza:
Nem lehet tudni, az lh ingadozik és hirtelen lesz pozi. Lehet holnap halvány lesz holnap után meg pozi, vagy holnap lesz pozi. Ezért kell minden nap tesztelni az első negatív tesztes napig. Nyilván nem ciklus első napjától, hanen a kb megszokott ovu előtt 2 nappal kell kezdeni, ha nagyon bizonytalan a dolog akkor lehet hamarabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!