Kinek mikor mutatta ki a teszt hogy pozitiv. Hány nap késés vgy hanyadik ciklusnapon?
25 napos ciklusaim voltam
A 26. Nap reggel teszteltem nagyon halvány pozit
Nem teszteltem előtte.. Szerintem nem is mutatta volna ki ( peteérés 9-10. Nap volt
2.
1. baba: 37. ciklusnapon csináltam. Akkor nem igazán volt pontos a ciklusom, azért is vártam ennyit. De kimutatta.
2. baba: 33. ciklusnap. Kimutatta.
3. baba: 30. ciklusnap. Kimutatta. (Itt szinte tudtam. Elég pontos volt a ciklusom.)
Köszönöm a válaszokat. Eddig reménykedtem de már nem.
26 napja voltunk együtt a férjemmel ( azóta is, csak munka stb nem jött össze )
Lényeg, hogy a menzesz előtt ahogy jönnie kellett volna 13 nappal voltunk utoljára együtt márc 26 án. Ápr 8 án reggel éreztem minta megjönne nagyon görcsölt a hasam, végül nem jött meg azóta se. Pontos ovut nem tudok nem figyelem. Utolsó mesim óta a 44. Ciklusnapon vagyok. Pontosan nem tudom mióta késik elötte 28 napos, az elött 31, elötte meg mindig 30-32 napos volt. 10-13 nap késést számolok, a.mai tesztem is negatív. Tünetem annyi hogy ápr 10 e óta szédülök, hányinger néha hányással,.cicim nagyon picit érzékeny tegnap óta és kicsit nagyobb. A dátumokhoz kötve már rég pozitivnak kellene lennie ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!