Ma teszteltem pozitívat, 12 nappal az ovulációm után. Derékam fájdogál és a csípőtájékom is. Hogy eddig is fájt annak tudtam be, hogy meg fog jönni. Nagy baj lehet ezek a tünetek mögött?
Figyelt kérdés
Különben semmi más tünet nincs, a melleim lazák, se hányinger, se émelygés, se fáradtság, semmi.ma 14:06
2/5 A kérdező kommentje:
Még a hasam puffadt, már most szorít a nadrágom.
ma 14:11
4/5 anonim válasza:
Teljesen normális, ne aggódj. Valakinek hetekig, hónapokig fennáll a puffadás, derékfájdalom szintén, ne lepődj meg. Ezek nem utalnak baj, baj akkor van, ha erős görcs vagy vérzés lenne.
Boldog babavárást 😊
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :-)
Ez a második terhességem, az elsővel nem így volt. Akkor kb tudtam, hogy mikor kellene megjönnie, aznap görcsöltem is és egy kis barnázás is volt, azután semmi. Teszttel is vártam elég sokáig.
Nem vagyok már túl fiatal, az idén töltöm a 37-et és ezért most talán jobban izgulok, hogy minden rendben legyen. A második próbálkozási hónapban sikerült.
ma 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!