Aktus után 6 nappal terhesség esetén lehetnek tüneteim?
Figyelt kérdés
Beágyazódás kalkulátor szerint holnaptól kezdődik..
Amit érzek, hogy faj az alhasam, a derekam, hasmenesem van kissé és tele vagyok bélgázzal ezt nem tudom máshogy mondani .. 😅
Ovulációkor voltunk együtt.
jan. 31. 20:08
2/10 anonim 

válasza:

Aktus után hat nappal meg nem lehetsz terhes, főleg nem lehetnek semmiféle tuneteid.
3/10 A kérdező kommentje:
Ugy ertem beagyazodasi tünetek ..
jan. 31. 20:30
4/10 anonim 

válasza:

A beagyazodasi tüneteket nem érzed.
100 nőből talán 1 megérzi, vagy csak rafogja arra utólag
Érdemesebb kivárni az esedékes menstruációt és tesztelni
5/10 anonim 

válasza:

Aktus után 6 nappal még semmi tünet nincs :) akkorra fejeződik be a beágyazodas, mikorra megkene jönnie a következő menzesznek max 1-2nappal hamarabb. :) szóval még ha terhes is leszel most, a szervezeted nem termeli még a hcg hormont ami a terhes tünetekert felelős :)
6/10 anonim 

válasza:

Ezek nem beágyazódási tünetek, hanem rágörcsölés miatt képzelsz be magadnak terhes tüneteket
7/10 A kérdező kommentje:
Igazabol nagyon gorcsol a hasam alapbol is mindig aktus utan, 6 napja nagyon faj a hasam es ma a derekam is szakadt le.. Sokszor egyuttlet alatt is faj, lehet most erosebb a fajdalom mint szokott es ez zavar most ossze
jan. 31. 21:25
8/10 anonim 

válasza:

Ne zavarjon össze.
Majd kiderül terhes-e vagy
9/10 anonim 

válasza:

Beágyazódási tünete nagyon kevés embernek van. Ha van abban az időszakban is vmi, egyáltalán nem biztos, hogy az okozza. Lehet, hogy ezek inkább pms tünetek.
10/10 anonim 

válasza:

Ha ennyire gorcsolsz akkor vagy felfaztal, vagy valami fertőzésed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!