Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Csak száradási...

Mit gondoltok? Csak száradási vagy maszatolás vagy mi ?

Figyelt kérdés

Adott ez a teszt . Ma csináltam kb 10 óra tajékan delelőtt. Akkoris feltünt valami maszat szeruség de nemtudtam hova tenni szet is szedtem már igen 🤣 ma vagyok 10nappal ovu után . Nemtudom a kép mennyire fogja vissza adni meg már eléggé ki is száradt meg ugye szét is szedtem majd ujra össze tettem es otthagytam hogy csak szeretném a 2 csikot de nem az most ujra elö vettem es le fotoztam már amennyire sikerult. Szerintetek? Vagy csak haluzom? 🤣 köszi mennek a zöld kezek :*

[link]

jan. 29. 23:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt teljesen negatívnak látom, de ez nem jelent még semmit így a 10. DPO körül (ezt amúgy hogy számoltad ki?), nem első pisiből...

Viszont ha 2 nap múlva, reggeli elsőből, 10-es teszttel sem lesz egyértelmű második csík, akkor szerintem ezt a ciklust engedd el.

jan. 30. 00:08
 2/13 A kérdező kommentje:

Sziaa. 19. Én volt ovum . Ma azaz màr csütörtökön elvileg 11 DPO

Ovu tesztel tudom hohy 19 en volt csucs 20. Án mar esett

jan. 30. 00:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Vagyis 18. Án volt a csucs . 19. En le esett
jan. 30. 00:19
 4/13 A kérdező kommentje:
Tehat elvileg 19. Mar ovu volt. Utanna már nem volt pozi az lh
jan. 30. 00:19
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Hat én ezen nem látok semmit.
jan. 30. 06:14
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
Én làtok rajta egy nagyon halvány csíkot, nekem is ez a teszt volt a leghalványabb az elején. Szerintem csinálj egy másik fajtát is:)
jan. 30. 06:29
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban 10.dpo

Viszont a teszten nem csík van, hanem ahogy megszáradt a teszt úgy néz ki. Csak egy széle látszódgat a csík másik fele nincs ott. Tehát nem csík.

Akár ma is tesztelhetsz, ha a trgnapi csík akart lenni, ma már jobban fog látszani. A 10-es tesztek napról napra erősebbek és 2-3naponta látványosan megugranak.

Hajrá, hátha még is ort lesz az.

Én ezt egy negatívnak venném. Még a reményt sem igazán kelti.

jan. 30. 06:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi mentek a zöldek ✅✅
jan. 30. 07:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Egyelőre negatív, de korán teszteltél.
jan. 30. 10:02
 10/13 A kérdező kommentje:
Tudom korán még, de korai 10 es teszt. Azèrt mertem használni
jan. 30. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!