Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A menstruációm nem úgy jött...

A menstruációm nem úgy jött meg ahogy kellett volna ezért ma teszteltem mintha lenne rajta halvány második csík?

Figyelt kérdés
jan. 29. 16:04
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
jan. 29. 16:14
 2/19 anonim ***** válasza:
38%
Ez totál negatív
jan. 29. 16:21
 3/19 anonim ***** válasza:
53%
Én látom rajta a második csíkot :) és még rózsaszínesnek tűnik
jan. 29. 16:24
 4/19 anonim ***** válasza:
53%
Én is látom rajta egy nagyon-nagyon halvány csíkot :)
jan. 29. 16:34
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az a teszt amiről csak rosszat lehet hallani. Mostanában sokan tesztelnek ezzel és az ilyenekből nincs baba. Én ezt nem venném pozinak, hiába látszik. Csinálj egy értelmes tesztet, mondjuk facellet.
jan. 29. 16:51
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is újra tesztelnék egy normálisabb teszttel. Ez egyelőre értékelhetetlen.
jan. 29. 16:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha már túl lennél a nemvárt napján, akkor jóval erősebbnek kellene lennie a csíknak, ha valóban baba van.

Ez maximum egy kémiai terhességből maradó minimális hcg nyoma lehetne (ha nem simán fals pozitív).

jan. 29. 18:42
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék goromba lenni, de sokan miért reménykednek tergességben, miközben véreznek? A vérzés terhesség alatt sohasem jó jel.

Ez esetleg egy 8-9. dpo erősségű pozitív. Mit értesz az alatt, hogy nem úgy jött meg, ahogy kellene? Már esedékes lett volna, vagy hamarabb jött?

Esetleg akkor tudom ezt elképzelni jó kimenetellel, ha a vérzés nagyon csekély volt, és kb 1 héttel előbb érkezett, mint kellett volna. Mert akkor lehetséges beágyazódási vérzés, és a teszt erőssége is illeszkedne ehhez. (Ritka, de nekem volt pár csepp vér beágyazódásnál.)

jan. 30. 08:18
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem is "megjött", de 1 héttel korábban és csak 2 napot volt rendes vérzésem. Érdekes, hogy a 2. és a 3. gyerekemnél voltam így. A 3. babánál az előzmények miatt már sejtettem, hogy sikerült. Nekem is nagyon halvány volt ez a tesztem. Tesztelj másik teszttel és mindenképp 10-es érzékenységűvel.
jan. 30. 10:09
 10/19 A kérdező kommentje:
A menstruációm késett és csak pecsételtem még csak betétre sem volt szükségem
jan. 30. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!