A menstruációm nem úgy jött meg ahogy kellett volna ezért ma teszteltem mintha lenne rajta halvány második csík?
Szerintem ha már túl lennél a nemvárt napján, akkor jóval erősebbnek kellene lennie a csíknak, ha valóban baba van.
Ez maximum egy kémiai terhességből maradó minimális hcg nyoma lehetne (ha nem simán fals pozitív).
Nem szeretnék goromba lenni, de sokan miért reménykednek tergességben, miközben véreznek? A vérzés terhesség alatt sohasem jó jel.
Ez esetleg egy 8-9. dpo erősségű pozitív. Mit értesz az alatt, hogy nem úgy jött meg, ahogy kellene? Már esedékes lett volna, vagy hamarabb jött?
Esetleg akkor tudom ezt elképzelni jó kimenetellel, ha a vérzés nagyon csekély volt, és kb 1 héttel előbb érkezett, mint kellett volna. Mert akkor lehetséges beágyazódási vérzés, és a teszt erőssége is illeszkedne ehhez. (Ritka, de nekem volt pár csepp vér beágyazódásnál.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!