Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria!

Újra és újra nézegetem a görbédet, hát még mindig arra tippelek, hogy a 21-22 nap körül volt az ovud, csak becsúszott oda egy megemelkedett hő elé valamilyen okból, amire nem tudsz rájönni. Legalábbis a nyáktünet is ezt támasztja alá. Hogy lesz-e baba, azt nem tudni, az együttlétek olyan gyakoriak, hogy abból nézve minden esély meg van rá, de ez már az előző hónapokban is így volt...

Adrienn!

Ma volt az első megemelkedett nap, ne hagyjátok ki! :o)

Nálunk is mától van "szabad a pálya", mégis tudtam mérni ezt a hónapot...

Szép napot Nektek!

Zsu

2010. dec. 21. 14:24
 252/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igy állok ma: [link]

Zsu! tényleg tegnap volt az első megemelkedett, és nem hagytuk ki :) bár elég késő este tudtunk csak együtt lenni meg fáradtak is voltunk...de hátha :)

Ria,

Mi újság?

2010. dec. 22. 08:10
 253/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Most már szépen megemelkedett a hőd, jókor próbálkoztatok!

Nekem még ma is megmaradt a magas hőm és még nem jött meg a mensi, csak néha veszek észre kis vért, amikor megtörlöm magam, de ezt se mindig csak néha-néha. Így szokott elkezdődni a mensi, szerintem holnap tuti meg fog jönni és leesik a hőm is. :( A melleim se fájnak már annyira, csak egy kicsit. Ebből mensi lesz. :( Méghozzá pont a szülinapomon. Holnap leszek 27 éves. Most már igazán jöhetne a baba, nekem még nincs 1 gyerekem se. :(

Így állok jelenleg:

[link]

2010. dec. 22. 10:31
 254/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Szép emelkedés! :o) Ha tudtok, még ma is romantikázzatok egyet, nagyon szorítok! (Nekünk a tanfolyamon mondták, hogy az első megemelkedett napon érdemes próbálkozni, de ki tudja :o)

Ria! Talán biztat picit, hogy 27 évesen még a férjemet sem ismertem, és 30-al szültem az elsőt... Úgyhogy örülj, hogy Ti legalább már ismeritek és szeretitek egymást, mert nincs is annál jobb! :o)

Szép estét Nektek!

Zsu

2010. dec. 22. 17:40
 255/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Zsu!

Hát a tegnap este már kimaradt... :(

De most elkezdek reménykedni és 10 nap múlva kiderül :)

A mai görbém:

[link]

Ria, hogy állsz?

2010. dec. 23. 08:16
 256/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát furcsán állok...Ugyanis a hőm még nem esett le és reggel ébredéskor volt egy enyhe vérzésem, de görcs nélkül. Szóval nem tudom mi volt ez. Akkor egy tampont be is raktam, gondoltam megjött...de azóta nem vérzek egyáltalán és nincs mensis görcsöm se...most nem tudom mi van. Az viszont biztató, hogy még a hőm nem esett le. Ha holnap leesik, akkor tudni fogom, hogy ez a mensim volt (ez a kevés kis vér, de nagyon kevés!!!), de ha holnap sem esik a hőm, akkor elkezdek picit reménykedni...de az is eszembe jutott már, hogy nem-e a kapszulám kavart be...fogalmam sincs. De ha holnap leesik a hőm, akkor kiderül a válasz...

Lányok! Nem tudom, hogy holnap lesz-e időm írni, mert utazunk el, de ha lesz rá alkalmam, megírom hogy esett-e a hőm és mi van velem!

Így állok tehát, még nem számítom ezt be mensinek, mert nem vagyok benne biztos, hogy az:

[link]

2010. dec. 23. 10:15
 257/400 A kérdező kommentje:
2010. dec. 24. 07:03
 258/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!

Adrienn

2010. dec. 24. 18:34
 259/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csak most fértem netközelbe! Énis Boldog Karácsonyt kívánok Nektek! Képzeljétek, én most nem tudom mi van, mert a hőm még mindig nem esett le, a vérzésem ami volt is sokkal gyengébb volt, és másabb és egyáltalán nem görcsöltem, így még nem vagyok biztos abban, hogy ez mensi volt...pontosan azért is, mert a hőm sem esett le, pedig ilyenkor már azért le szokott esni. A vérzésem 2 napig tartott, de sokkal gyengébb volt. Már most semmi nincs és a hőm még magas! Szerintetek most mi a fene van??? A kapszulát meg már nem szedem 2 napja, mert félek szedni, ha leesik a hőm, akkor újra szedni fogom amíg még van...de most nem merem, mert nem esett a hőm.

Így állok:

[link]

2010. dec. 26. 12:30
 260/400 anonim ***** válasza:
Tüneteim nem nagyon vannak: csak annyi, hogy picit furcsán érzem a hasam alját, és többet büfögök ma, és kis émelygés, de ez minimális. A legszembetűnőbb a hasam alja, amit ott érzek, furcsa...
2010. dec. 26. 12:40
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!