Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
 291/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Akkor várjuk mi lesz holnap, holnapután :)

Én most lelkileg nagyon fáradt vagyok, nem igazán tudok erre koncentrálni, már reggelente se nagyon van kedvem felkelni hőt mérni.... :( Na mindegy majdcsak kilábalok ebből. sajna 2-3 hete ekcémás kiütéseim vannak, sose voltak, de most valamiért előjött, a hasamon és a karomon, kaptam rá krémet, de a jövőhéten léböjt kúrát fogok tartani,hátha kitisztul a szervezetem és eltűnnek...

ime a görbém: [link]

2011. jan. 7. 16:06
 292/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria!

Ilyenkor kicsit nehéz, ha pont az ovu várható időpontjában fogyasztasz alkoholt, mert ugye nem lehet biztosra tudni, hogy melyiktől ment magasra, bár valószínűsítem, hogy ha holnap alacsonyan maradsz, akkor az alkohol volt, hiszen a múltkor is megugrott tőle.

Mindkettőtöknek nagyon szorítok a továbbiakhoz!

Zsu

2011. jan. 7. 20:46
 293/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Mielőbbi jobbulást kívánok neked! Ne hagyd el magad!!

Na nekem ma még magasabb lett a hőm, így reménykedem most már hogy nem fog leesni, és megvolt az ovulációm. A ciklus.hu mára írta, hogy ma kellett hogy meglegyen...viszont még nem húzta be. De ha magasan marad a hőm továbbra is, akkor megvolt szerintem. A kérdés hogy mikor??

Tegnap együtt voltam a párommal, olyan pózban, hogy sikerülnie kéne a babának (hátulról kutyapóz)...még úgy is maradtam egy darabig (azaz feküdtem az ágyban, nem álltam fel), a baj csak az, hogy utána a párom megint szexelni akart velem és másodjára meg én voltam felül... nem tudom ezzel nem-e szúrtuk el azt, hogy sikerüljön az első együttlétünkből a baba...de lehet nincs jelentősége annak hogy újra együtt voltunk utána...nem tudom. Ti mit gondoltok?

Ha fent marad magasan a hőm a további napokban is, akkor vajon mikor lehetett az ovulációm? Ugye jó volt a tegnapi időzítés (előtte levő nap ráadásul nem voltunk együtt, így szerintem a spermák minősége is jobb lehetett...)

Most jó lenne, ha mielőbb sikerülne a baba, mert most itthon vagyok úgyis, teherbe kéne esni! Nem tudjátok véletlenül, hogy ha most, hogy munkanélküli lettem, de kapom 3 hónapig a segélyt és teherbe esnék, akkor kapnék valami pénzt a terhességem alatt? Hogy van ez ilyenkor? Tapasztalatlan vagyok ilyen téren mert még nem voltam kismama.

Így állok tehát ma:

[link]

2011. jan. 8. 14:15
 294/400 anonim ***** válasza:

Bocsi, hogy ilyen sokat írok, de még eszembe jutott valami: méghozzá az, hogy most annyira nem voltak ovus tüneteim, csak enyhén néha-néha, ráadásul tojásfehérjés nyákot abszolút nem is vettem észre ebben a ciklusban, inkább csak ragadós feheret és krémeset...Ami még új, hogy ebben a ciklusban egy szem pattanás sem jött ki rajtam, pedig ovukor mindig ki szokott jönni több is, most túl tiszta lett az arcbőröm... Valami gond lehet???

Ria

2011. jan. 8. 14:18
 295/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Merre vagytok?

Nekem most csökkent a hőm kicsit. De talán ennyi még beleférhet és meglehetett az ovum??

[link]

2011. jan. 9. 17:09
 296/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Az alkohol miatt nehéz megmondani, hogy mikor volt pontosan az ovud, vagy a 15. vagy a 16. napon. De az időzítés és a kis pihi a kisfickóknak tuti jó volt :) A csökkenés a volt ovu, még nem vészes de meglátjuk holnap, holnapután.

A munkanélkülit, most 3 hónapig kapod, de utána még 6 hónapig kaphatsz csökkentett összegű segélyt. A TÁGYS az előző 12 havi átlagkereseted alapján kapod. Annak valahány százaléka, talán 70. (de ezt holnap meg tudom nézni) Ezt 6 hónapon keresztül kapod. És a szülés előtt azt hiszem 6 vagy 4 héttel már lehet kérni, hogy kezdjék meg a folyósítást. utána kapod a GYED ami ugyanezez az összeg de felső korlátja van a 102-103 ezer ft, ha jól tudom. de ugye szülés után ezekhez már hozzájön a családipótlék is, 1 gyerek 12eFT. és a végén 2éves kor után jön a GYES 28 eFt.

Próbálom nem feladni, majdcsak újra lelkes leszek :)

ime a görbém, (tegnap azért nem mértem, mert előtte este szülinapi buliban voltunk és gondoltam fölösleges :) )

[link]

2011. jan. 9. 17:21
 297/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Köszi Adrienn a választ! Nálad megy a várakozás.

Nekem a hőm változatlan maradt. Ez nem kevés egy kicsit? Ígyis meg lehetett az ovum???

[link]

2011. jan. 10. 10:34
 298/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én tegnap vettem egy új lázmérőt, mert a másik elromlott...ez is digitális, csak kicsit nagyobb. Ma reggel már ezzel mértem a hőmet, ez kicsit többet mutat a másiknál.

Így állok most:

[link]

2011. jan. 11. 10:46
 299/400 A kérdező kommentje:

Szia,

én így állok ma: [link]

2011. jan. 11. 11:37
 300/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, de megint egy kisebb munka szombatig...

Ria!

Az új hőmérő lehet, hogy egy-két tizeddel is mást még, mint az előződ, úgyhogy innentől ezt a ciklust már végképp nehéz kiértékelni. (Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy elvileg analóg hőmérőt kellene használnod, és nem digitálisat), és ott van az az alkoholos nap is, ami szintén bekavar.

A jelenlegi álláspont szerint az ovu nem megállapítható a hőd alapján sajnos.

Adrienn!

Annyi ötletem támadt már csak, hogy esetleg próbáljátok meg azt, hogy nem vagytok együtt most az első megemelkedett napig, ha kibírjátok... Ha a kis katonák gyengélkednének, akkor azt mondják, ez segíthet. Talán egy kísérletet megér, ha jól emlékszem, februárra terveztétek a kivizsgálást, nem?

Szép estét mindenkinek!

Zsu

2011. jan. 11. 21:26
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!