Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Remélem jól telt az ünnep Nálatok!

Mi sajnos két beteg gyerekkel "küzdöttünk"/küzdünk, úgyhogy nehéz, de azért szép is volt.

Ria!

Hát magam sem tudom, a fejlemények majd megmondják. Elméletileg, ha babás lennél, akkor lehetne is tesztelni egyet, az a biztos...

Izgulok!

Adrienn!

Nálad még marad a reményteli várakozás... :o)

Jó éjt!

Zsu

2010. dec. 26. 22:15
 262/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Zsu! remélem gyorsan meggyógyulnak a gyerkőcök! (sajnos ez gyakran így van, hogy mindig ünnepekre, nyaralásra, vagy hosszú hétvégére betegednek meg :( )

én így állok: [link]

és várakozok :)

Mi újság Ria? Lejjebb ment a hőd vagy teszteltél?

Adrienn

2010. dec. 27. 05:22
 263/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát én úgy látom, hogy a kapszulának volt köszönhető ez a későn leeső hő és extra gyenge mensi...mivel még csak ma reggel esett le az alaphőmre...így hiába reménykedtem. :(( Hát ez van, minden nem működhet egyszerre! Persze gondoltam is, hogy azért valamelyest bele fog kavarni a dolgokba a kapszula...de mindegy, már végigszedem, kb. másfél hónapnyi adag van még benne.

Adrienn neked mikor volt az ovud? És mikor kell, hogy megjöjjön a mensid? Bocs, ha már elhangzott volna! De én nagyon szurkolok neked!!!

Én így állok tehát most:

[link]

2010. dec. 27. 11:26
 264/400 anonim ***** válasza:

Jajj, jobban megnéztem a görbédet, szerintem jól húzta be a ciklus.hu az ovudat!!

Ria

2010. dec. 27. 11:27
 265/400 A kérdező kommentje:

sziasztok,

Ria: igen, akkor volt ovum amikorra behúzta, így január 2-ára nem várom.

íme a mai görbém: [link]

2010. dec. 28. 08:04
 266/400 A kérdező kommentje:
bár nem akarom magam hiú ábrándokba ringatni de szerintem a 3 görbémből ez a legszebb. :)
2010. dec. 28. 08:07
 267/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Tényleg nagyon szép ez a görbéd! Nekem is tetszik, és remélem, hogy szépen fent marad a hőd továbbra is!

Én így állok, de igazából amíg szedem a kapszulát, addig biztos ilyen érdekes görbéim lesznek. Talán ez, meg majd egy következő is furcsa kinézetű lesz, de mindegy, attól még teherbe eshetek, és mérem a hőmet továbbra is:

[link]

2010. dec. 28. 08:51
 268/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok:

a mai állapot: [link]

ilyenkor olyan lassan telnek a napok :)

2010. dec. 29. 07:12
 269/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Eddig jó vagy, csak így tovább!

Az én hőm nem változott:

[link]

2010. dec. 29. 08:44
 270/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát mindenkinél marad a várakozás.

Szorítok nagyon!

Egyik gyerek jobban, a másik rosszabbul. :o/ két naponta dokinál vagyunk. Ez van. De legalább együtt a család, csak nem tudunk kimozdulni a lakásból, mert a hideg nagyon rosszat tesz nekik.

Szép estét!

Zsu

2010. dec. 29. 20:53
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!