Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!
Sziasztok!
Tegnap este sírtam, de nem nagyon, csak kicsit. Nem tudom, hogy emiatt ugrott-e fel ennyire a hőm. Meg picit fájt a fogam, amire bevettem egy algopyrint, de aztán elmúlott tőle a fogfájásom teljesen még az este! Este nagyon forró voltam és rázott a hideg, de nem vagyok megfázva egyáltalán. Ma reggel ébredésnél is nagyon forró voltam, ez meg is látszik a hőmön, ugrott egy nagyot magasra, nem tudom mi az oka vajon. Ami még furcsa, hogy most reggel óta érzek ilyen hirtelen jövő enyhén "hullámzó" nyillalást néha a petefészkemben...
Zsu, még mindig úgy gondolod, hogy nem volt meg az ovum?
Így állom most:
Zsu!
Valaki azt mondta, hogy bíztató a görbém beágyazódás szempontjából...Nem tudom szerintem az még korai lenne, annak mostanában kéne elkezdődnie, de annyira nem értek én ehhez, hiszen azt sem tudom volt-e ovum és hogy ha igen mikor, még mindig teljesen tanácstalan vagyok...
Ria
Sziasztok!
a mai görbém :
Még mindig lent a hőm, de tegnap este már + volt az ovu teszt, és fájdogált a hasam, most meg fáj rendesen,tojcsis nyákom van rendesen :) igy remélem holnap reggel már a hőm is felmegy. de mivel jönnek a hétköznapok így ma este belehúzunk, mert a holnap reggel tuti kiesik.. lekésni meg nem akarjuk :(
Sziasztok!
Adrienn! Szerintem is húzzatok most már bele, hiszen megjelent a toj.fehérjés nyákod! Drukkolok nektek!!
Nekem ma esett a hőm, de ígyis szép magasan áll, csak a tegnapihoz képest esett. Most úgy látom, minden este visszatér ez a fogfájás és kénytelen vagyok minden este bevenni egy Algopyrint...:( De szerintem ezt akkor is lehet szedni, ha terhes a nő, ugye?
Na de én úgysem vagyok az...Viszont valami nagyon szokatlant vettem ma észre: nagyon sűrű krémszerű folyás jelent meg a bugyimon, de iszonyat sok, ilyen sokat még nem tapasztaltam soha, mint most...fura.
Itt a görbém:
Sziasztok!
Ria!
"Biztató a görbe beágyazódás szempontjából".
Hát ez több sebből is vérzik. Egyrészt egy görbén kicsit sem látszik, hogy beágyazódás van (a terhesség is csak abból látható, hogy fent marad a hő túl a nem várt menstruáción), továbbá ha meg is történt volna a megtermékenyülés (vannak kétségeim), akkor is 7-12 nap telik el, mire elkezd beágyazódni.
No mindegy. Algopyrint szedhetsz terhesen is, viszont beszélgettem a férjemmel Rólad picit (ő biokémikus), és azt mondta, hogy ha gyermekáldásra készültök, akkor azt a mellkapszulát mindenképpen hanyagolni kellene, mert nem lehet tudni, mi van benne...
A görbe alapján egyébként az ovu még mindig nem igazolható.... :o(
Ria!
Gondolom már belehúztatok! . :o)
És ez jó, mert sokszor az a jó, amikor tényleg kívánjátok a dolgot...
Nagyon szorítok mindenkinek!
Zsu
Sziasztok!
Tegnap este együttlét után törlésnél enyhén rózsaszín volt a papír...nemtudom miért, talán ez máris jelzi a mensit? Ma reggel meg arra ébredtem, hogy izomlázszerűen fájnak a melleim...Hát lehet, hogy ebből mensi lesz, de miért ilyen korán jelentkeznek a jelek, hát már magam se tudom hogy mikorra nem várnám...23-ára vagy legkésőbb 26-ra azt hiszem. Biztos most sem jött össze a kisbabám...
Így állok most:
Sziasztok!
Egyenlőre még nem esett a hőm, sőt nőtt 1 tizedet, ennek ellenére 23-ra tippelem azt, hogy meg fog jönni a mensim... A mellnövelő kapszulákat már ha megvettem végigszedem, nem akarom kidobni, mert azért valamit tényleg használ. Van még több mint 1 havi adag. Már ezt kiszedem...ennyi idő alatt úgysem esem teherbe, ha eddig nem sikerült, miért pont most jönne össze? Na szóval nem sok ez már, kiszedem. A mensimbe meg azért vagyok olyan biztos, hogy meg fog jönni, mert pl. néha érzem ezt a bugyborékolást ott, és pár helyen enyhe pattanások is jöttek ki rajtam, valamint amikor felnyúlok, akkor átlátszós vizes az ujjam...szóval ez tuti mensi lesz sajnos.
Adrienn te hogy vagy?
Így állok tehát ma:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!