Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯
 281/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Itt vagyok én is meg az új kezdő görbém is :(

[link]

Kicsit el voltam keseredve mert pontosan most van egy éve, hogy hozzákezdtünk a projektnek...

2011. jan. 3. 12:35
 282/400 anonim ***** válasza:

Kedves Adrienn!

Annyira sajnálom! Hát talán tényleg itt az ideje annak a kivizsgálásnak, talán van valami apró ok, amit könnyű orvosolni, és hamarosan megy majd a projekt. Elméletileg ti minden esélyt megadtatok!

Szia Ria!

Nálad marad a várakozás...

Zsu

2011. jan. 4. 10:20
 283/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Nagyon sajnálom, akkor marad a további várakozás, reménykedés nálad is, hátha legközelebb sikerül. :( Nálam szintén.

Én tegnap észrevettem nagyon sűrű fehér folyást, de ez inkább ragadós volt, mint krémes, így én ragadósnak tüntettem fel a ciklus.hu-n. De nagyon sok volt és fehér!

Valamint tegnap már az együttlétnél is eléggé érzékeny voltam. Ma reggel meg picit szúrt a petefészkem is. Úgyhogy talán lassan-lassan próbálkozik a szervezetem az ovulációval, de még ez csak a 13. ciklusnapom. A hőm is feljebb ment mára a tegnapihoz képest:

[link]

2011. jan. 4. 10:41
 284/400 A kérdező kommentje:

Köszönöm Zsu! :)

Igy állok ma: [link]

Még ezt a hónapot megadjuk magunknak és akkor februárban indulhatnak a vizsgálatok.

Ria, mi újság? Lassan itt a pééd? :)

2011. jan. 4. 10:43
 285/400 A kérdező kommentje:

Ria!

most látom csak, hogy valószínűleg egy időben irtunk ma én meg egész du. néztem, hogy hol vagy :)

2011. jan. 4. 20:48
 286/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen, Adrienn, mindjárt itt az ovum. A nyákom most is ilyen fehér és ragadós. Leginkább ez jellemzi egyenlőre. Ami még van, hogy két napja érzem a petefészkem is, enyhén fáj. Együttlétnél is érzékenyebb. Várom, mikor növekedik majd meg a hőm.

Párommal tegnap úgy voltunk együtt, hogy én voltam felül és akkor mondtam is neki, hogy így nem lesz kisbaba...meg hogy ugye minden nap minimum egyszer együtt vagyunk, van úgy, hogy többször is...

Aztán kérdezte is, hogy miért nem lesz? :)

Hát nem érti, hogy így nehezebb teherbeesni, ha ilyen sűrűn együtt vagyunk és szerintem nehezebb teherbeesni úgy is, ha én vagyok felül...

Így állok:

[link]

2011. jan. 5. 12:03
 287/400 anonim ***** válasza:

Sokszor érzem, hogy kifolyik belőlem a sok "anyag" főleg amikor ugye én vagyok felül...szerintem így nincs esélyem babára...meg mert olyan gyakran szexelünk, amiatt se...de bárcsak ne lenne igazam.

Ria

2011. jan. 5. 12:06
 288/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Ma csökkent a hőm...elég alacsony szinten van most. Amit éreztem ma, hogy kicsit nehéznek érzem néha a petefészkemet valamint néha érzek nyilalgatást a hüvelyemben...

[link]

2011. jan. 6. 15:13
 289/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Akkor mostmár biztos mindjárt ovud lesz :)

az én görbém: [link]

Nem hiszem, hogy az pozíció nagy mértékben befolyásol, persze valamennyit biztosan, de a gyakori ex sokkal inkább, hiszen nincs idejük a kisfickóknak megérni.

2011. jan. 6. 21:47
 290/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap nem volt szex, hátha így nagyobb esélyem lesz babára, de ma szerintem akkor együtt kéne lennünk...

A hőm meg szerintem most azért ment fel magasra, mert tegnap ittam alkoholt...nem berúgásig de be voltam csípve rendesen...Majd figyelni kell hogyan alakul holnap meg holnapután (ha alkohol nélkül is magas akkor megvolt az ovu...majd kiderül).

[link]

2011. jan. 7. 10:14
❮❮ ... 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!