Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!
Sziasztok!
Zsu! Sajnálom, hogy betegek a gyerekeid, de hát nem is csoda ilyen hideg időben! Jobbulást nekik!
Képzeljétek, sajnos lejárt a szerződésem, úgy volt, hogy meghosszabbítják, de mégsem fogják, mert akkor fizetni kéne értem...ha meg új embereket vesznek fel helyettünk, azok ingyen vannak...:( Úgyhogy munkanélküli leszek most. Sokat leszek otthon és kapom a segélyt majd. Ez van. De hátha így hamarabb megfogan majd a babám, hogy több időm jut a pihenésre!! :)
Így állok ma:
Sziasztok,
a görbém még szép:
de tegnap este óta iszonyatosan görcsöl a hasam, bizti meg fog jönni....utálom! ilyenkor mindig olyan szomorú és depis leszek...
Sziasztok!
Adrienn ne izgulj, lehet hogy pont a baba miatt kezdtél görcsölni! Még a görbéd nagyon szép! Reménykedjünk!
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK!!!
Remélem, hogy ez az új év hoz nekünk kétcsíkos tesztet végre...jó lenne, mert ha nem, az nagyon el fog szomorítani.
Így állok most:
Sziasztok!
Boldog új évet! és én se kívánhatnék jobbat magunknak mint Te tetted, szóval itt az új év és jöhetnek a várva várt kisbabák :)
Sajnos a hőm mára leesett (bár csak két órát aludtam előtte, de szerintem jót mutat):
menzi még nincs de a hasam folyamatosan fáj két napja...
Sziasztok!
Adrienn! Hát sajnálom, így valószínű, hogy ez már mensi lesz neked hamarosan.
Képzeljétek, körülöttem mindenkinek van kisbabája, meg terhesek, ma voltunk látogatóba a rokonoknál. Egyik helyen is van egy baba, a másik helyen szintén van egy másik baba, és ugyanott egy másik rokon pedig terhes is...szóval mindenki szaporodik itt nálunk a rokonságban, és már tényleg csak én maradtam, akinek még nincs gyereke. :( Úgyhogy igazságtalannak tartanám, ha ebben az évben se jönne össze, akkor nagyon le leszek törve. :( Ebben az évben nagyon bízom most már!
Így állok most:
Sziasztok!
Adrienn!, nagyon várom a mai napi hődet, szerintem a tegnapi nem számít esésnek, hiszen jóval az alapvonal fölött van, megnéztem saját terhesgörbémet, nekem is volt leesés és csökkenés benne. Én még bizakodó vagyok!
Ria!
Nálad marad a várakozás.
Nálam újévi mikulás volt. :o)
Zsu
Sziasztok!
Adrienn! Mi a helyzet nálad???
Nekem most egy nagy esésem van. És valami olyat vettem észre, hogy volt egy ilyen kis fehér nyákom, ami szó szerint ilyen gumiszerű volt, összevolt ragadvan egy csomóban, ilyen gumis...szerintem ez valami rosszat jelent. Mit tudtok erről? Alapjában véve meg nem nagyon vettem észre folyást, talán egy nagyon kevés feheret.
Így állok tehát:
Ria!
A nyáktünetek fajtáiról immár jó hosszadalmas értekezéseink 13. oldalán írtam. :o) Amit most láttál, az a 4. pontban van, "csirizes" típusúnak tűnik. Nekem viszonylag gyakran van ilyen. Ez azt jelenti, hogy lesz még ennél termékenyebb típusú nyákod is, ahogy majd közeledsz az ovulációhoz. Nem kell aggódni. Az, hogy eddig még nem volt ilyened, nem jelent semmi rosszat.
Adrienn!
Nagyon várjuk a fejleményeket!
Jó éjt!
Zsu
Sziasztok!
Köszi Zsu, most megnyugtattál.
Adrienn, már nagyon izgulok érted, mi van veled??
Én tartom most ezt az alacsony hőmet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!