Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/400 A kérdező kommentje:

Kedves Zsu!

Nagyon köszönöm a segítséget, tehát a lényeg ha hajnalban legalább 36,3 felet mérek akkor azt a napot ki ne hagyjuk :)

2010. dec. 14. 15:07
 232/400 A kérdező kommentje:
2010. dec. 15. 05:19
 233/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most fél órával korábban mértem a hőmet, és még ígyis megmaradt magasan, így valószínűnek tartom, hogy megvolt az ovum...Mit gondoltok, most már megvolt vajon? És ha igen, mikor?

[link]

2010. dec. 15. 08:12
 234/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

(Kisebb munkát elvállaltam, így hébe-hóba gépezek)

Ria!

Ha annak a "megugrott hőnek" korábban tényleg nem volt kizáró oka, akkor a hőmérsékleti szabályok szerint az ovud még nem volt meg, most vagy több napnak kellene eltelni, vagy nagyon magasra ugrani... Ha azt a z egy napot nem vesszük figyelembe, akkor még a holnap mért eredmény dönti el, hogy megvolt-e az ovu. (Ha így lesz, akkor 21-22-re tenném, de mint már korábban erről társalogtunk, a pontos idejét nem tudjuk.)

Adrienn!

Hát ez még éppen nem volt megemelkedett, ha holnap fölé megy 36,3-nak, akkor az lesz az első megemelkedett nap.

Hajrá!

Zsu

2010. dec. 15. 22:20
 235/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Még mindig magasan áll a hőm. Én már így biztosra veszem, hogy megvolt az ovulációm.

Te mit szólsz ehhez Zsu?

Így állok tehát:

[link]

2010. dec. 16. 08:22
 236/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

én így állok: [link]

szóval még nem volt ovum, de a sexmentes éltet nem bírtuk tovább :) de most újabb szünetet tartunk a várva várt első megemelkedett napig!

2010. dec. 16. 15:47
 237/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn talán már hamarosan nálad is elérkezik az ovuláció, már nem sok van hátra szerintem!

Én tartom a szokásos hőmet szerencsére és egyre jobban izgulok már. Ami furcsa, hogy kb. 3 ciklusomon keresztül ovukor mindig megjelent egy kis vér, ebben a ciklusomban viszont nem!

Így állok tehát:

[link]

2010. dec. 17. 08:24
 238/400 anonim ***** válasza:

Még amit felfedeztem ma, csak még nem jegyeztem fel a ciklus.hu-n de leírom:

Nagyon sűrű fehér folyást vettem észre a wc papíron. És jobb oldalon néha érzek fájdalmat a petefészkemnél, főleg amikor most leültem, a mozdulatra belenyilalt és ez a derekamba is kisugárzik. Szóval picit érzem, picit fáj, nem mindig...és nem tudom miért.

Tegnap 2-szer is együtt voltam a párommal és előtte azért volt 2 nap szünet is...nem tudom, hogy a tegnapi együttlétünkre van-e még esély...szerintem már nincs...

Ria

2010. dec. 17. 09:55
 239/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ria, kérdezted mit szólok a görbédhez? :o)

Én annyit tudok mondani, hogy ha ez az én görbém lenne, akkor nem mernék szabadon szerelmeskedni úgy, hogy nem vágyunk gyerekre, mert a hőmérsékleti szabályok betartásával nem mondható ki, hogy megtörtént az ovuláció. Ennek ellenére lehetséges, hogy megtörtént, én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ott történt valami azon az egy napon, ami miatt megugrott a hőd, csak nem tudsz rájönni, mert ha azt kizárójelezzük, akkor nagyon szép ovus görbe...

Adrienn!

Kis szerencsével a hétvégére kerül a megemelkedett napod, és talán akkor ha hajnalban méred, már reggel is tudnátok "huncutkodni" egyet.

Nagyon szurkolok!

(Egyébként hihetetlenül együtt halad a ciklusunk. :o)

Zsu

2010. dec. 17. 14:53
 240/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ria!

Mostmár tényleg szebb a görbéd, bár én nem értek hozzá :)

Hát én így állok (jó lenne,ha már itt lenne az ovu): [link]

Zsu, én is abban biztam, hogy majd hétvégére esik, de már kezdek letenni róla, mert az ovutesztem második csíkja 3 napja ugyanolyan halvány...semmi erősödés...(egyébként nem szoktam ovutesztelni, csak most gondoltam megpróbálom és vettem egy dobozzal.) Szóval nem tudom meddig kell várni, de már nagyon készülünk a hajnali huncutkodásra akár hétköznap is :)

2010. dec. 17. 19:57
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!