Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem most korán reggel intenzíven szúrkál a petefészkem! Fogalmam sincs mi van. Ovu még nincs az biztos. Gondolom továbbra is próbálkozik a szervezetem!

Adrienn, neked megjött a mensi, vagy mi van veled???

Itt a görbém:

[link]

2010. dec. 1. 06:05
 192/400 A kérdező kommentje:

Szia,

még ne jött meg, de tuti megfog, sajna a hőm elindult lefelé :(

[link]

2010. dec. 1. 06:12
 193/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát Adri, én még reménytelinek találom így is, most megnéztem első babámmal való terhesgörbémben szintén volt egy ilyen lefelé mozgás (amíg még mértem...)

Amit viszont megfigyeltem, hogy ha jól emlékszem sem az előző hónapban, sem ebben nem voltatok együtt az első megemelkedett hőmérsékleti nap estéjén.

Ha nem jön össze, akkor legközelebb arra lenne érdemes "időzíteni".

Ria! Hát még várjuk az ovut...

Szép estét Nektek!

Zsu

2010. dec. 1. 20:51
 194/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Adrienn! Amíg még nem jön meg az az erős vérzés, addig még van remény!

Én most reggel amikor felébredtem is éreztem, hogy szúr a petefészkem. Szerintem készülődik kilökődni lassan a petesejt. :) Ez lehet, hogy pár nap múlva lesz mint az előző hónapban is a 14. napomon volt, vagy később, majd csak kiderül. Most a 10. napomnál tartok és így állok:

[link]

2010. dec. 2. 05:05
 195/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Új görbét kezdtem :(

Íme: [link]

Köszönöm a biztatásokat, de sajna ez sem volt a mi hónapunk...

Na de majd most!

Megbeszéltük apával, hogy még két hónapot próbálkozunk, úgy, hogy nagyon odafigyelünk és ha nem akkor jöhet a kivizsgálás mindenkinek.

2010. dec. 2. 19:45
 196/400 anonim ***** válasza:

Sajnálom Adrienn! :(

Na de akkor hátha majd most sikerül nekünk! Engem szerintem napok választanak el az ovutól, tehát nem sokat kell addig már várnom. Az az igazság hogy mostanában nem nagyon foglalkozom a dologgal, és együttlét után hamar kikelek az ágyból mosakodni, talán ez baj lehet? Lehet, ezért nem jön össze a baba? Mennyire van ez vajon befolyással rá?

Így állok ma:

[link]

2010. dec. 3. 05:07
 197/400 anonim ***** válasza:

Amúgy szerintem Adrienn, nálatok nem lehet semmi gond, mivel már van gyermeketek! Azért az már kicsit megnyugtató, hogy tud sikerülni, nem?

Viszont nekünk még nincs és én nagyon félek attól, hogy nehogy valami ne legyen rendben nálunk. De nem érzem azt, hogy bármi bajunk lenne...

2010. dec. 3. 05:08
 198/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Neked tényleg napokon belül itt az ovud. Hátha ez a hónap lesz a Tiéd :) Szorítok!

Én így állok ma:

[link]

Ahogy írtad kicsit megnyugtató, hogy van már egy gyerkőc, de 6 év az nagy idő...kitudja, azóta megöregedtünk :), felborult a hormonháztartásunk, vagy csak elfáradtak a kisfickók sosem lehet tudni. De mivel nem szeretnénk túl "öreg" szülők lenni,meg már nagyon nagyon szeretnénk mégegy kis lurkót mi is és a nagyfiúnk is, ezért már csak két hónapot adtunk magunknak...

2010. dec. 3. 14:16
 199/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát csak folytatom a szurkolást.

Ria, szerintem eddig még nem volt megemelkedés. Az, hogy picit mozog a hőd föl-le, az normális, hiszen nem vagyunk gépek. :o)

Adri, sajnálom, hogy így alakult, és fent tartom, amit már írtam, az első megemelkedett napot kellene elcsípni. (Amikor 6 előzőleg mértnél magasabbat mérsz. Hátha úgy összejön. Akkor a katonáknak nem kell olyan sokat várakozni.)

Szerintem aki még "babásodik" az nem lehet öreg hozzá, hiszen a természet ezt kitalálta.

Még a végén kiderül, hogy én is öreg vagyok... :o)

Nálam is "piros hó esik".

Szép délutánt Nektek!

Zsu

2010. dec. 3. 15:00
 200/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Csak szólni szeretnék, hogy a hétvégén nem biztos, hogy tudok írni, mert nem valószínű, hogy netközelben leszek, de ha mégis, akkor írom, hogy állok. Ha meg nem, akkor hétfőn leszek már! Addigis "gyógyulást" nektek a "piros"ból! :)

Ria

2010. dec. 3. 17:10
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!