Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/400 anonim ***** válasza:

Hát annyit vettem eddig észre, hogy alul elkezdett kifejezettebb lenni a kerekedés a melleimnél, szóval szerintem alakulgat. Meg eléggé fájnak, de ez szerintem azért van, mert a ciklus 2. felénél járok...

De igazából kapszulától leghamarabb is olyan 1-2 hét múlva lehet valami konkrét nagy változást tapasztalni. Nekem régebben is így volt, de akkor jelentős változás volt! Párom akkor pulóveren keresztül észlelte, hogy mennyivel nagyobbak lettek, pedig az egészről semmit nem tudott!! Amikor meg melltartó nélkül látott, akkor hát...nem részletezném, de totál beindult és örültem, mert én is láttam ezt a hihetetlen változást! Most még a jelentős változás korai lenne, hiszen csak csütörtökön kezdtem meg a szedést! De nagyon remélem, hogy az eredmény nem várat magára túl sokáig! :)

2010. nov. 15. 11:21
 152/400 A kérdező kommentje:
2010. nov. 16. 06:09
 153/400 anonim ***** válasza:
2010. nov. 16. 10:09
 154/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Képzeljétek! 6 napja szedem a Beauty Breast mellnövelő kapszulát és ma reggelre megmértem a mellbőségemet és 1 cm-rel nagyobb!! És tegnaptól vettem észre, hogy nagyobb, teltebb lett a mellem és még jobban kikerekedett alul és feszül is valamennyire. A melltartóm is szorít és a dekoltázsom nagyobb benne! Tudtam én, hogy jó ez! Csak attól félek, nem lesz tartós, de mindent megteszek azért, hogy tartós maradjon!

A hőm újra magasra ugrott ma:

[link]

2010. nov. 17. 08:46
 155/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Kissé eltűntem, de még "figyellek titeket", csak megint betegek vagyunk... :o(

Ami azt illeti, le a kalappal előttetek! Én nagyon szeretek szerelmeskedni, de naponta asszem nem lennék rá képes...

Igen Ria, szerintem is megvolt az ovulációd, úgyhogy most marad a várakozás...

Adri, nálad meg nagyon rímelnek a dolgok az elmúlt hónapra. Remélem, most sikerül elcsípni az ovudat!

Viszont rajtatok felbuzdulva én is nekivágtam a görbézésnek. :o)

Azt talán nem írtam, hogy mi így "védekezünk", óvszerrel kiegészítve, ha a termékeny időszakban vagyunk együtt, csak kisebbik csemetém érkezése óta nem bírtam visszaállni a mérésre, mert sajna nincs meg legtöbbször a három egyben aludt óra...

Zsu

2010. nov. 17. 14:37
 156/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Végre túl vagyok a tüdőszűrésen, és az eredményem is negatív. A gyógyszereket beszedtem, köhögni még köhögök, de remélem lassan az is elmúlik.

Szóval mostmár nyugodt szívvel várom a péét. tegnap óta fájdogál a mellem és ma az alhasam is éreztem, de még csak kicsit nem annyira mint szoktam,

a görbém most ilyen: [link]

2010. nov. 17. 20:04
 157/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Zsu akkor hajrá! :) Vezess Te is görbét! Akár meg is oszthatod velünk te is, ha van kedved hozzá!

Adrienn, neked jobbulást, majd csak elmúlik a köhögésed! Túl vagy a tüdőszűrőn, most már tényleg jöhet az ovu!

Nekem ma csökkent a hőm, és képzeljétek, ma reggel volt egy erős görcsöm az alhasamban, de csak pár másodpercig tartott, de nagyon erős volt és még meg is torpantam hirtelen! Fogalmam sincs mi lehetett, de furcsa. Ha nekem már megvolt az ovum, nem tudom mire vélni ezt a görcsöt...

22. napomon vagyok, 31 nap körüliek a ciklusaim...

A melleim amúgy változatlanok, nem estek vissza, ugyanolyan szépek, mint tegnap. :) Remélem, ez még fog fokozódni is!

Így állok tehát ma:

[link]

2010. nov. 18. 09:02
 158/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

[link]

Holnap jelentkezem, írok többet, de most nagyon fáradt vagyok...nincs egy épp kéz-láb gondolatom...

2010. nov. 18. 20:27
 159/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én ma így állok: Újra emelkedett a hőm, fura egy görbém van most:

[link]

A melleim egyre szebbek, keményebbek, kerekebbek! :)))

2010. nov. 19. 08:51
 160/400 A kérdező kommentje:

Szia,

Hát tényleg fura, de legalább a melleid szépülnek :)

Itt az enyém: [link]

ma felugrott a hőm, a fura csak az hogy más hónapban egyértelműen érzem a tüszőrepedést, (görcsöl, nyilal) most semmi, kicsit fájdogált tegnap előtt a mellem, meg ma is, az alhasam inkább csak "csiklandoz", de az is lehet csak beképzelem :), na mindegy majd meglátjuk holnapra mi lesz.

Zsu!

Hány évesek a lányaid? (azért nálunk sem túl régóta van ennyire gyakori sex, csak most kiélvezzük, hogy az első gyerkőc már "nagy" és több időnk jut egymásra, aztán ha végre megérkezik a második ez úgyis kivitelezhetetlen lesz :) )

2010. nov. 19. 15:28
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!