Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!
Igen, én is azt hittem, hogy ez a mellnövelés csak "üzlet", és nem működik, bár behatóbban sosem foglalkoztam azzal, hogy milyen termékek is vannak erre...
Minden esetre a babaprojekt szempontjából sem elhanyagolható, hogy jól érzed-e magad a bőrödben!
Adri, csak így tovább!
Én meg Murphy módra totál benáthásodtam, így most, hogy lehetne, semmi kedvem... :o/
Zsu
Sziasztok!
Hát képzeljétek el, de mintha összébbmentek volna a melleim...Mintha, a mellem felső részébe ment volna át a telítettség, de alulról meg ezáltal fogyott...most teljesen el vagyok szomorodva, mert most nekem úgy tűnik, mintha kisebb lenne még annál is, mint amilyen volt eredetileg!!! :(( Megmértem ma reggel is és újra maradt a 86 cm, amiről indultam. Szóval a tapasztalatom eddig az volt, hogy amikor csak a kapszulát szedtem, akkor nőtt, és most 1 hete mióta elkezdtem a krémjét is használni, csökkent!!! Úgyhogy a krémmel most nem is merem bekenni, félek, hogy eltűnik ez a maradék mellem is...:( Arra gondoltam, hogy nem biztos, hogy sikerül a növekedés, arra viszont nem, hogy rosszabbul is járhatok, hogy még kisebb lesz!! :((( Kezdek félni. Mi van, ha még kisebb és még kisebb lesz, akkor mit csinálok?? Ez azért elég durva. A krémet inkább hanyagolom és szedem csak a kapszulát, hátha visszahozza a növekedést, amit már tett...:( Az nagyon rosszul érintene, hogy a párom egyszer csak azt veszi észre, hogy hova tűntek a melleim? Biztos hogy reklamálnék a cégnek, mert azért ez elég durva dolog lenne, már így is az, mert kisebbnek érzem most és látom, mint eredetileg volt...ez így nem maradhat, az biztos.
A hőm pedig tartja magát:
Nagyon szurkolok neked Adrienn!!! Mikorra is nem várod a mensid?
Nekem tegnap este volt egy eléggé erős görcsöm az alhasamban, de csak pár másodpercig tartott.Fogalmam sincs, hogy mitől lehetett???
Ma pedig esett a hőm, így állok:
Szia, Ria!
Mi újság lent maradt a hőd?
Én így állok ma: [link]
Egyre nehezebben viselem a várakozást! :) :(
Tegnap este azt hittem megjön nagyon fájt a hasam, és rázott a hideg is. A melleim folyamatosan fájnak.
Egyébként szerdára nem várom, és nekem eddig előtte lévő nap mindig leesett a hőm, szóval ha holnap leesik akkor nem reménykedem tovább...
Sziasztok!
Hát nagyon szurkolok Neked Adrienn, egyenlőre jól állsz szerintem! Türelmes légy, hamarosan kiderül, hogy mi a helyzet nálad!!!
Nálam semmi különös nincs.
A melleimről még annyit, hogy most újra 1 cm-rel nagyobb. A krémet nem használom már, de a kapszulát szedem. Most nagyjából elégedett is vagyok a melleimmel, de szinte olyan, mint eredetileg, csak talán picivel nagyobb és szebbnek tűnik, várom a további fejleményeket...
Itt a görbém ma:
Hát Adrienn, ez nagyon ígéretes, de azért visszafogom magam, hiszen a múlt hónapban is hasonlóan álltunk neki...
Ria, Nálad meg egyelőre várakozás van, majd jön az az ovu, még nincs is itt az ideje...
Miattam nem kell aggódni, túlélek, meg aztán szombaton már "randiztunk" egyet. :o)
(Csak az allergiám miatt nagyon lassan múlik a nátha...)
Szép napot Nektek!
Zsu
Zsu
Sziasztok!
hát így állok ma: [link]
A melleim továbbra is fájnak, a hasam feszül 2 napja és a pattanásaimból már egy kijött. (ja és ma reggel csináltam egy tesztet mert nem bírtam magammal de negatív lett - mondjuk a teszt x-epil és azt olvastam nem túl jó)
Szóval a lényeg mindennek ellenére még mindig reménykedem :)
Sziasztok!
Adrienn túl korán teszteltél, bár megértem, hogy már nagyon izgulsz! Még mindig van remény, szerintem! Holnapra nem várod, azaz szerdára, hát kiváncsi leszek mi lesz veled!!
Nem tudom miért, de nekem ma toj.fehérjeszerű volt a nyákom, amikor megtöröltem magamat wc papírral, leellenőríztem a papíron és nemhogy ilyen fehér volt, de nyúlós is, szerintem ez toj.fehérjeszerű volt. De nem hinném, hogy ilyen korán lenne ovum, hiszen még csak a ciklusom 8. napjánál tartok, szerintem csak a szervezetem próbálkozott...hiszen azért volt pár napja is az erős görcsöm én úgy gondolom...
A hőm nőtt megint 1 tizedet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!