Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek? - a lehető...

Mit tennétek? - a lehető legjobb időzítést keresem!

Figyelt kérdés
Bemásolom ide a tegnapi kérdésem és a folytatást:
2010. okt. 12. 14:50
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Azt gondolom, hogy ez a gyermekáldás titokzatos dolog. (Magunkat irtó szerencsésnek tartom mellesleg ebből a szempontból).

Mert van egy biológiai oldala, és van egy olyan aspektus, ami túl megy ezen.

Ismerek olyan párt, akiknél elvileg minden rendben, és mégis 5 évet vártak az első babára, aztán zsinórban lett nekik három.

Ismerek olyat, akiknél minden csődöt mondott, és 11 év múlva, amikor már senki nem számított rá, egyszer csak érkezett egy baba.

Ismerek olyat, akinek gond nélkül lett egy babájuk, de kistesó nem akart jönni, mígnem 16 év múlva (az asszony 42 éves korában) egyszer csak beköszönt.

Ki érti ezeket a dolgokat? Olyan keveset tudunk...

Viszont néha lehet segíteni orvosilag, viszonylag egyszerűen is, ezért kedves Ria, talán érdemes kivizsgáltatni magatokat, mert szerintem az ember máshogyan áll hozzá akkor is, ha tudja, hogy hogy elvileg minden ok, meg akkor is, ha tudja, hogy ilyen-olyan kezelésen át kellene esni. A bizonytalanság a legrosszabb.

A környezetemben levő pároknál (akik küzdenek kevesebb vagy hosszabb ideje) azt látom, hogy ez mindenképp megpróbálja a kapcsolatot.

Mi is gyakorta tudatosítjuk magunkban, hogy nem a gyermekekért vagyunk együtt, hanem egymásért. A gyerekek ajándékok, akiknek igaz rengeteg szeretetet, időt és energiát adunk az életünkből, de ki fognak egyszer röppenni, és akkor az marad, akik MI vagyunk. És ezt a kapcsolatot kell nap mint nap ápolnunk, hogy öregségünkre is maradjon örömünk egymásban. Ehhez nem kellenek gyerekek (sőt, sokszor zavarnak is. :o)

Remélem nem érzitek úgy, hogy elbagatellizálom a helyzetet, mert amellett, hogy pontosan nem tudom átérezni, azért a lehető legjobban együtt érzek a gyermektelen párokkal.

No picit hosszú lettem. :o)

Adri, ezek szerint meggyógyultál? Ennek örülök!

Vicces módon egy nap eltolódás van a peteérésünk között. :o)

Nekem a mai nappal biztosan lezárult a dolog, így nálunk most lehet "belehúzni" :o)

Szép délutánt!

Zsu

2010. nov. 23. 15:18
 172/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

ilyen ma a görbém: [link]

2010. nov. 24. 05:49
 173/400 A kérdező kommentje:

Zsu!

Nem egyáltalán nm érzem azt, hogy elbagatelizáltad volna :)

Betegség: még esténként köhgök, de már nem olyan vészes, csak kamillával inhalálok és így könnyebben elalszom, de ez már tényleg semmi ahhoz képest amennyire beteg voltam...

2010. nov. 24. 05:53
 174/400 A kérdező kommentje:

Ria!

Akkor most indulnak az új remények! Ne légy türelmetlen! Sikerülni fog. Egyébként a kivizsgálás tényleg nem árt, csak kaphatsz hasznos infókat. Mi februárban kezdjük, ha addig nem jön össze.

2010. nov. 24. 05:54
 175/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Egyébként én kicsit féltem, hogy a Beauty Breast kapszula be fog kavarni a ciklusomba, de szerencsére minden rendben van, minden úgy megy, ahogyan kell. Pedig nem bántam volna ha nem jön meg...de a baba miatt. De úgy látom, arra várhatok, ki tudja meddig...

Így állok ma:

[link]

2010. nov. 24. 05:56
 176/400 A kérdező kommentje:
2010. nov. 25. 05:56
 177/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Képzeljétek, máris megállt a vérzésem, mintha elvágták volna. Tegnap este már nem is véreztem egyáltalán, és még ma sem vettem észre semmit, még csak nem is maszatol.

Legalábbis egyenlőre. Ha van változás, akkor azt még pótolni fogom a ciklus.hu-n.

[link]

2010. nov. 25. 09:25
 178/400 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Na változás, hogy még egy enyhe kis barnázás volt tegnap, azt ennyi. A vérzésem elmúlt most már teljesen.

A mellbőségem pedig már 2 cm-rel több, mint amilyen volt: 2 hét +2 cm! :) Ma reggel mértem. Ami most feltűnt a melleimen, hogy felül is teljesen kitöltődtek, teltek lettek, most már jöhet a növekedés tovább! Teltnek már teljesen telt lett, csak akkor ennek az egésznek még nőnie kéne. Gondolom most már az fog bekövetkezni...nagyon remélem. Ennél teltebb már nem lehet, már csak nőni kell ennek.

Itt a görbém:

[link]

2010. nov. 26. 08:22
 179/400 A kérdező kommentje:

Sziasztok,

Igy állok ma:

[link]

Ria! örülök, hogy ilyen boldoggá tesz a mellnövekedés és tényleg eléred a célod a bogyókkal:)

2010. nov. 26. 12:52
 180/400 A kérdező kommentje:
és tegnap óta érzékenyek a melleim...
2010. nov. 26. 13:13
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!